آموزش Iframes در HTML
آموزش Iframes در HTML
در این درس از مجموعه آموزش برنامه نویسی سایت سورس باران، به آموزش Iframes در HTML خواهیم پرداخت.
می توانید یک فریم درون خطی با تگ <HTML <iframe تعریف کنید. تگ <iframe> به نوعی با تگ <frameset> مرتبط نیست ، درعوض، می تواند در هر کجای سند شما ظاهر شود. تگ <iframe> یک منطقه مستطیل شکل را در داخل سند تعریف می کند که در آن مرورگر می تواند یک سند جداگانه از جمله نوارهای پیمایش و حاشیه ها را نمایش دهد. یک فریم درون خطی برای جاسازی سند دیگری در سند HTML فعلی استفاده می شود.
از ویژگی src برای تعیین URL سندی که فریم درون را اشغال می کند استفاده می شود.
مثال
در زیر مثالی برای نشان دادن نحوه استفاده از <iframe> آورده شده است –
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 |
<!DOCTYPE html> <html> <head> <title>HTML Iframes</title> </head> <body> <p>Document content goes here...</p> <iframe src = "/html/menu.htm" width = "555" height = "200"> Sorry your browser does not support inline frames. </iframe> <p>Document content also go here...</p> </body> </html> |
خروجی
1 2 3 4 |
Document content goes here... Document content also go here... |
ویژگی های تگ <Iframe>
بیشتر ویژگی های تگ <iframe> ، از جمله نام، کلاس، frameborder، شناسه، longdesc، حاشیه، عرض حاشیه، پیمایش ، سبک و عنوان دقیقاً مانند ویژگی های مربوط به تگ <frame> رفتار می کنند.
توجه – ویژگی های frameborder ، marginwidth ، longdesc ، scroll ، marginheight در HTML5 منسوخ شده است. از این ویژگی ها استفاده نکنید.
-
src
این ویژگی برای دادن نام فایلی که باید در کادر بارگیری شود استفاده می شود. مقدار آن می تواند هر URL باشد. به عنوان مثال ، src = “/html/top_frame.htm” یک فایل HTML موجود در فهرست html را بارگیری می کند.
-
name
این ویژگی به شما امکان می دهد نامی به یک فریم بدهید. برای نشان دادن اینکه کدام سند باید در کدام فریم بارگیری شود استفاده می شود. این امر به ویژه هنگامی اهمیت دارد که بخواهید پیوندهایی را در یک فریم ایجاد کنید که صفحات را در فریم دیگری بارگیری کند، در این صورت فریم دوم به یک نام نیاز دارد تا خود را به عنوان هدف لینک مشخص کند.
-
frameborder
این ویژگی مشخص می کند که مرزهای آن فریم نشان داده می شود یا نه. اگر یک داده شود، مقدار داده شده در ویژگی frameborder تگ <frameset> را لغو می کند و این می تواند مقادیر 1 (بله) یا 0 (خیر) را بدست آورد.
-
marginwidth
این ویژگی به شما امکان می دهد عرض فضای بین چپ و راست مرزهای فریم و محتوای فریم را مشخص کنید. این مقدار به پیکسل داده می شود. به عنوان مثال marginwidth = “10”.
-
marginheight
این ویژگی به شما امکان می دهد ارتفاع فضای بین بالا و پایین مرزهای فریم و محتوای آن را مشخص کنید. این مقدار به پیکسل داده می شود. به عنوان مثال marginheight = “10”.
-
height
این ویژگی ارتفاع <iframe> را مشخص می کند.
-
scrolling
این ویژگی ظاهر نوارهای پیمایشی را که در فریم نشان داده می شوند کنترل می کند. این مقادیر یا “yes”, “noیا “auto”را می گیرد. به عنوان مثال scrolling = “no” به این معنی است که نباید میله های پیمایشی داشته باشد.
-
longdesc
این ویژگی به شما امکان می دهد لینکی به صفحه دیگر حاوی شرح طولانی از محتویات فریم است، ارائه دهید. به عنوان مثال longdesc = “framedescription.htm”
width
این ویژگی عرض <iframe> را مشخص می کند.
لیست جلسات قبل آموزش HTML
- معرفی HTML
- نگاهی کلی به HTML
- آموزش تگ های پایه در HTML
- آموزش عناصر در HTML
- مفهوم ویژگی ها در HTML
- آموزش قالب بندی در HTML
- آموزش تگ های عبارت در HTML
- آموزش متا تگ ها در HTML
- آموزش کامنت ها در HTML
- تصاویر در HTML
- آموزش جداول در HTML
- آموزش لیست ها در HTML
- آموزش لینک های عکس در HTML
- آموزش لینک های ایمیل در HTML
- آموزش فریم ها در HTML
دیدگاه شما