آموزش فرم ها در برنامه نویسی آیونیک

4 سال پیش
آموزش فرم ها در برنامه نویسی آیونیک
امتیاز دهید post

آموزش فرم ها در برنامه نویسی آیونیک

 

در این درس از مجموعه آموزش برنامه نویسی سایت سورس باران، به آموزش فرم ها در برنامه نویسی آیونیک خواهیم پرداخت.

فرم های آیونیک بیشتر برای تعامل با کاربران و جمع آوری اطلاعات مورد نیاز استفاده می شود. این درس انواع مختلف متن را در بر می گیرد و در فصل های بعدی نحوه استفاده از سایر عناصر فرم را با استفاده از چارچوب یونی توضیح خواهیم داد.

استفاده از فرم ورودی

بهترین روش استفاده از فرم ها استفاده از لیست و مورد به عنوان کلاس های اصلی شما است. برنامه شما معمولاً بیش از یک عنصر یک شکل را تشکیل می دهد، بنابراین منطقی است که آن را به صورت لیست سازماندهی کنید. در مثال زیر می توانید متوجه شوید که عنصر مورد یک برچسب برچسب است.

می توانید از هر عنصر دیگری استفاده کنید ، اما یک برچسب امکان ضربه زدن روی هر قسمت از عنصر را برای متمرکز کردن متن شما فراهم می کند. می توانید یک مکان یاب تنظیم کنید که با متن ورودی متفاوت به نظر برسد و به محض شروع تایپ کردن، مخفی شود. این را می توانید در مثال زیر مشاهده کنید.

 

کد فوق صفحه زیر را تولید می کند –

Ionic Form Input
برچسب های آیونیک

برنامه نویسی آیونیک گزینه های دیگری برای برچسب شما ارائه می دهد. اگر می خواهید هنگام تایپ متن ، مکان نگهدار شما در سمت چپ باشد، می توانید از کلاس input-label استفاده کنید.

 

کد فوق صفحه زیر را تولید می کند –

Ionic Input label
Stacked label

Stacked label گزینه دیگری است که اجازه می دهد برچسب خود را در بالا یا پایین ورودی قرار دهید. برای دستیابی به این هدف ، کلاس item-stacked-label را به عنصر label خود اضافه می کنیم و باید یک عنصر جدید ایجاد کنیم و کلاس input-label را به آن اختصاص دهیم. اگر می خواهیم در بالا باشد ، فقط باید این عنصر را قبل از برچسب ورودی اضافه کنیم. این در مثال زیر نشان داده شده است.

توجه داشته باشید که برچسب span قبل از برچسب ورودی است. اگر مکان آنها را تغییر دهیم ، در زیر آن روی صفحه نمایش داده می شود.

 

کد فوق صفحه زیر را تولید می کند –

Ionic stacked label

برچسب شناور

برچسب های شناور سومین گزینه ای است که می توانیم استفاده کنیم. این برچسب ها قبل از شروع تایپ کردن پنهان می شوند. به محض شروع تایپ، آنها با انیمیشن شناور زیبا در بالای عنصر ظاهر می شوند. ما می توانیم از برچسب های شناور به همان روشی که از برچسب های Stacked استفاده کردیم استفاده کنیم. تنها تفاوت در این است که این بار از کلاس item-floating-label استفاده خواهیم کرد.

 

کد فوق صفحه زیر را تولید می کند –

Ionic inset input

Inset inputs

می توانید با افزودن کلاس item-input-inset به محصول خود و input-input-wrapper به برچسب خود، یک ورودی را وارد کنید. بسته بندی کننده یک ظاهر طراحی شده اضافی به برچسب شما اضافه می کند.

اگر عناصر دیگری را در کنار برچسب خود اضافه کنید، اندازه برچسب متناسب با عنصر جدید تنظیم می شود. همچنین می توانید عناصری را درون برچسب خود (معمولاً نمادها) اضافه کنید.

مثال زیر دو ورودی داخلی را نشان می دهد. دکمه اول دارای یک دکمه در کنار برچسب است ، و دومی دارای یک نماد در داخل آن است. ما برای ساختن نماد با همان رنگ متن نگهدارنده از placeholder-icon استفاده کردیم. بدون آن ، نماد از رنگ برچسب استفاده می کند.

 

کد فوق صفحه زیر را تولید می کند –

Ionic inset input

 

منبع.

لیست جلسات قبل آموزش برنامه نویسی آیونیک

  1. آموزش برنامه نویسی آیونیک
  2. نگاهی کلی به آموزش برنامه نویسی آیونیک
  3. آموزش تنظیمات محیطی در برنامه نویسی آیونیک
  4. آموزش رنگ ها در برنامه نویسی آیونیک 
  5. آموزش ایجاد محتوا در برنامه نویسی آیونیک
  6. آموزش هدر در برنامه نویسی آیونیک
  7. آموزش فوتر در برنامه نویسی آیونیک 
  8. آموزش دکمه ها در برنامه نویسی آیونیک
  9. آموزش لیست ها در برنامه نویسی آیونیک
  10. آموزش کارت ها در برنامه نویسی آیونیک
امتیاز دهید post
0
برچسب ها :
نویسنده مطلب saber

دیدگاه شما

بدون دیدگاه