آموزش ساختار برنامه در لاراول

3 سال پیش
آموزش ساختار برنامه در لاراول
امتیاز دهید post

آموزش ساختار برنامه در لاراول

در این درس از مجموعه آموزش برنامه نویسی سایت سورس باران، به آموزش ساختار برنامه در لاراول خواهیم پرداخت.

ساختار برنامه در لاراول اساساً ساختار پوشه ها، زیر پوشه ها و فایل های موجود در یک پروژه است. هنگامی که یک پروژه در لاراول ایجاد می کنیم ، نمای کلی ساختار برنامه را مشاهده می کنید ، همانطور که در تصویر نشان داده شده است.

تصویر فوری نشان داده شده در اینجا به پوشه اصلی Laravel یعنی laravel-project اشاره دارد. این شامل زیر پوشه ها و فایل های مختلف است. تجزیه و تحلیل پوشه ها و پرونده ها، همراه با جنبه های عملکردی آنها در زیر آورده شده است –

Root Directory

پوشه برنامه

این پوشه برنامه است و شامل کل کد منبع پروژه است. این شامل رویدادها ، استثنائات و اعلان middleware است. پوشه برنامه شامل زیر پوشه های مختلفی است که در زیر توضیح داده شده است –

کنسول

کنسول شامل دستورات صنایع دستی لازم برای ghvh,g است. این شامل یک دایرکتوری به نام Commands است که در آن همه دستورات با امضای مناسب اعلام می شوند. فایل Kernal.php دستورات اعلام شده در Inspire.php را فراخوانی می کند.

Console
اگر ما نیاز به فراخوانی یک فرمان خاص در لاراول داریم، باید تغییرات مناسب را در این فهرست ایجاد کنیم.

رویدادها

این پوشه شامل تمام رویدادهای مربوط به پروژه است.

 

Events

از رویدادها برای برانگیختن فعالیتها ، افزایش خطاها یا اعتبارسنجی های لازم و ایجاد انعطاف پذیری بیشتر استفاده می شود. لاراول همه رویدادها را در یک فهرست نگه می دارد. فایل پیش فرض event.php است که در آن تمام رویدادهای اصلی اعلام شده است.

 

استثناها

این پوشه شامل تمام روش های مورد نیاز برای رسیدگی به موارد استثنا می باشد. همچنین شامل فایل handle.php است که همه موارد استثنا را مدیریت می کند.

Http

پوشه Http دارای زیر پوشه هایی برای کنترل کننده ها، میان افزارها و درخواست های برنامه است. همانطور که لاراول از الگوی طراحی MVC پیروی می کند ، این پوشه شامل مدل ، کنترل کننده ها و نماهای تعریف شده برای دایرکتوری های خاص است.

زیر پوشه Middleware شامل مکانیزم middleware است که شامل مکانیسم فیلتر و ارتباط بین پاسخ و درخواست است.

زیر پوشه Requests شامل تمام درخواست های برنامه است.

Jobs

دایرکتوری مشاغل فعالیتهای صف بندی شده برای برنامه لاراول را حفظ می کند. کلاس پایه بین همه مشاغل به اشتراک گذاشته می شود و یک مکان مرکزی برای قرار دادن آنها در زیر یک سقف فراهم می کند.

Listeners

Listeners وابسته به رویداد هستند و شامل روشهایی هستند که برای رسیدگی به رویدادها و استثنا استفاده می شود. به عنوان مثال ، رویداد ورود به سیستم اعلام شده شامل یک رویداد LoginListener است.

Policies

خط مشی ها کلاس های PHP هستند که منطق مجوز را شامل می شوند. لاراول شامل ویژگی ایجاد تمام منطق مجوز در کلاسهای خط مشی در این زیر پوشه است.

ارائه دهندگان

این پوشه شامل همه ارائه دهندگان خدمات مورد نیاز برای ثبت رویدادها برای سرورهای اصلی و پیکربندی برنامه لاراول است.

بوت استرپ

این پوشه تمام اسکریپت های راه اندازی برنامه را در بر می گیرد. این شامل یک پوشه فرعی به نام cache است که شامل تمام فایل های مرتبط برای ذخیره سازی یک برنامه وب است. همچنین می توانید فایل app.php را پیدا کنید ، که اسکریپت های لازم برای بوت استرپ را اولیه می کند.

پیکربندی 

پوشه پیکربندی شامل پیکربندی های مختلف و پارامترهای مربوطه است که برای عملکرد صاف یک برنامه لاراول مورد نیاز است. فایلهای مختلف موجود در پوشه config همانطور که در تصویر نشان داده شده است. نام فایل ها بر اساس عملکرد مرتبط با آنها کار می کند.

Config-folder
پایگاه داده

همانطور که از نامش پیداست، این فهرست شامل پارامترهای مختلفی برای عملکردهای پایگاه داده است. شامل سه زیر شاخه به شرح زیر است-

  • Seeds – این شامل کلاس هایی است که برای پایگاه داده واحد آزمایش استفاده می شود.
  • Migrations – این پوشه به پرس و جوهایی برای انتقال پایگاه داده مورد استفاده در برنامه وب کمک می کند.
  • Factories – از این پوشه برای تولید تعداد زیادی پرونده داده استفاده می شود.

عمومی

این پوشه اصلی است که به مقداردهی اولیه برنامه لاراول کمک می کند. شامل فایل ها و پوشه های زیر است –

  • .htaccess – این فایل پیکربندی سرور را ارائه می دهد.
  • javascript و css – این فایلها به عنوان دارایی در نظر گرفته می شوند.
  • index.php – این فایل برای راه اندازی اولیه یک برنامه وب مورد نیاز است.

منابع

فهرست منابع شامل فایل هایی است که برنامه وب شما را تقویت می کند. زیر پوشه های موجود در این فهرست و هدف آنها در زیر توضیح داده شده است-

  • assets – پوشه دارایی ها شامل فایل هایی مانند LESS و SCSS است که برای یک ظاهر طراحی برنامه وب مورد نیاز است.
  • lang – این پوشه شامل پیکربندی محلی سازی یا داخلی سازی است.
  • views – View ها فایل ها یا قالب های HTML هستند که با کاربران نهایی تعامل دارند و نقش اصلی را در معماری MVC ایفا می کنند.

توجه داشته باشید که به جای داشتن پوشه دارایی، فهرست منابع صاف می شود. نمایش تصویری همان در زیر نشان داده شده است –

Resource Directory Changes
ذخیره سازی

این پوشه ای است که تمام لاگ ها و فایل های ضروری را که اغلب هنگام اجرای پروژه لاراول مورد نیاز است ذخیره می کند. زیر پوشه های موجود در این فهرست و هدف آنها در زیر آمده است-

 

  • app – این پوشه شامل فایل هایی است که متوالی نامیده می شوند.
  • framework – شامل جلسات ، حافظه پنهان و نماهایی است که اغلب فراخوانی می شوند.
  • Logs – همه موارد استثنا و خطاهای خطا در این زیر پوشه ردیابی می شوند.

 

تست ها 

همه موارد تست واحد در این فهرست گنجانده شده است. قرارداد نامگذاری برای نامگذاری کلاسهای مورد آزمایشی camel_case است و مطابق با عملکرد کلاس از این قرارداد پیروی می کند.

Vendor

لاراول کاملاً مبتنی بر وابستگی های کامپوزر است ، به عنوان مثال برای نصب تنظیمات لاراول یا شامل کتابخانه های شخص ثالث و غیره. پوشه فروشنده شامل تمام وابستگی های Composer است.

علاوه بر فایل های ذکر شده در بالا لاراول همچنین شامل برخی از فایل های دیگر است که نقش اصلی را در عملکردهای مختلف مانند پیکربندی GitHub ، بسته ها و کتابخانه های شخص ثالث ایفا می کنند.

فایلهای موجود در ساختار برنامه در زیر نشان داده شده است –

Files

 

منبع.

 

 

لیست جلسات قبل لاراول

  1. آموزش لاراول
  2. آموزش مقدماتی لاراول
  3. آموزش نصب لاراول
امتیاز دهید post
0
برچسب ها :
نویسنده مطلب saber

دیدگاه شما

بدون دیدگاه