آموزش Inclusion فایل در PHP

4 سال پیش
آموزش Inclusion فایل در PHP
امتیاز دهید post

آموزش Inclusion فایل در PHP

در این درس از مجموعه آموزش برنامه نویسی سایت سورس باران، به آموزش Inclusion فایل در PHP خواهیم پرداخت.

قبل از اینکه سرور آن را اجرا کند ، می توانید محتوای یک فایل PHP را در یک فایل PHP دیگر قرار دهید. دو عملکرد PHP وجود دارد که می تواند برای قرار دادن یک فایل PHP در یک فایل PHP دیگر استفاده شود.

  • The include() Function
  • The require() Function

این یک نقطه قوت PHP است که به ایجاد توابع ، هدرها ، پاورقی ها یا عناصری کمک می کند که می توانند در چندین صفحه دوباره استفاده شوند. این به توسعه دهندگان کمک می کند تا با کمترین تلاش تغییر چیدمان وب سایت کامل را آسان کنند. در صورت نیاز به تغییر ، به جای تغییر هزار پرونده ، فقط پرونده موجود را تغییر دهید.

تابع ()include

تابع ()include تمام متن های موجود در یک فایل مشخص را می گیرد و آنها را در فایلی که از تابع شامل استفاده می کند کپی می کند. اگر مشکلی در بارگذاری پرونده وجود داشته باشد ، عملکرد () هشدار ایجاد می کند اما اجرای اسکریپت ادامه خواهد داشت.

فرض کنید می خواهید یک منوی مشترک برای وب سایت خود ایجاد کنید. سپس یک فایل menu.php با محتوای زیر ایجاد کنید.

 

اکنون به تعداد دلخواه صفحه ایجاد کرده و این فایل را برای ایجاد سرصفحه در آن قرار دهید. به عنوان مثال اکنون فایل test.php شما می تواند محتوای زیر را داشته باشد.

 

این نتیجه زیر را ایجاد می کند –

Include

تابع ()Require

تابع ()Require تمام متن های موجود در یک فایل مشخص را می گیرد و آنها را در فایلی که از عملکرد شامل آن استفاده می کند کپی می کند. اگر در بارگذاری پرونده مشکلی وجود داشته باشد ، تابع ()Require خطایی مهلک ایجاد می کند و اجرای اسکریپت را متوقف می کند.

بنابراین هیچ تفاوتی در تابع ()Require و ()include وجود ندارد به جز اینکه آنها از عهده شرایط خطا برمی آیند. توصیه می شود به جای () از تابع ()Requireاستفاده کنید ، زیرا اگر پرونده ها از بین رفته یا نامگذاری نشده اند ، اسکریپت ها نباید به اجرای آنها ادامه دهند.

می توانید از مثال بالا با تابع ()Require استفاده کنید و نتیجه مشابهی خواهد داشت. اما اگر سعی کنید دو نمونه را که پرونده وجود ندارد دنبال کنید ، نتایج متفاوتی خواهید گرفت.

 

این نتیجه زیر را ایجاد می کند –

 

اکنون اجازه دهید همان مثال را با تابع Require () امتحان کنیم.

 

این بار اجرای پرونده متوقف می شود و هیچ چیز نمایش داده نمی شود.

توجه – ممکن است پیام های هشدار دهنده ساده یا پیام های خطای کشنده یا اصلاً چیزی دریافت نکنید. این به پیکربندی سرور PHP شما بستگی دارد.

 

منبع.

 

لیست جلسات قبل آموزش PHP

  1. آموزش PHP
  2. معرفی PHP
  3. آموزش تنظیمات محیط PHP
  4. آموزش نحو PHP
  5. آموزش انواع متغیر در PHP
  6. آموزش انواع ثابت ها در PHP
  7. آموزش انواع عملگرها در PHP
  8. آموزش تصمیم گیری در PHP
  9. آموزش انواع حلقه در PHP
  10. آموزش آرایه ها در PHP
  11. آموزش رشته ها در PHP
  12. آموزش مفاهیم وب در PHP
  13. آموزش روش های  GET & POST در PHP
امتیاز دهید post
0
برچسب ها :
نویسنده مطلب saber

دیدگاه شما

بدون دیدگاه