آموزش مرور کلی برنامه نویسی پایتون 3

3 سال پیش
امتیاز دهید post

 آموزش مرور کلی برنامه نویسی پایتون 3

در این درس از مجموعه آموزش برنامه نویسی سایت سورس باران، به آموزش مرور کلی برنامه نویسی پایتون 3 خواهیم پرداخت.

پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا، تفسیر شده، تعاملی و شی گرا است. پایتون بسیار خوانا طراحی شده است. از کلمات کلیدی انگلیسی اغلب استفاده می کند در حالی که سایر زبان ها از علائم نگارشی استفاده می کنند. این زبان ساختارهای نحوی کمتری نسبت به سایر زبان ها دارد.

  • پایتون تفسیر می شود – پایتون در زمان اجرا توسط مترجم پردازش می شود. قبل از اجرای برنامه نیازی به کامپایل کردن آن ندارید. این شبیه PERL و PHP است.
  • پایتون تعاملی است – در واقع می توانید در یک پیام پایتون بنشینید و مستقیماً با مترجم ارتباط برقرار کنید تا برنامه های خود را بنویسید.
  • پایتون شی گرا است-پایتون از سبک برنامه نویسی شی گرا یا تکنیک برنامه نویسی پشتیبانی می کند که کد را در داخل اشیاء قرار می دهد.
  • پایتون زبان مبتدی است-پایتون یک زبان عالی برای برنامه نویسان سطح مبتدی است و از توسعه طیف وسیعی از برنامه ها از پردازش ساده متن تا مرورگرهای WWW تا بازی ها پشتیبانی می کند.

تاریخچه پایتون

پایتون توسط Guido van Rossum در اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه نود در موسسه تحقیقات ملی ریاضیات و علوم کامپیوتر در هلند توسعه یافت.

پایتون از بسیاری از زبانهای دیگر مشتمل بر ABC ، ​​Modula-3 ، C ، C ++ ، Algol-68 ، SmallTalk و Unix shell و دیگر زبانهای برنامه نویسی مشتق شده است.

پایتون دارای حق چاپ است. مانند پرل، کد منبع پایتون هم اکنون تحت مجوز GNU General Public License (GPL) در دسترس است.

Python اکنون توسط یک تیم توسعه دهنده اصلی در موسسه نگهداری می شود، اگرچه Guido van Rossum هنوز نقشی حیاتی در هدایت پیشرفت آن دارد.

Python 1.0 در نوامبر 1994 منتشر شد. در سال 2000، Python 2.0 منتشر شد. پایتون 2.7.11 جدیدترین نسخه پایتون 2 است.

در همین حال، پایتون 3.0 در سال 2008 منتشر شد. پایتون 3 با پایتون 2 سازگار نیست. تأکید در پایتون 3 بر حذف سازه ها و ماژول های برنامه نویسی تکراری بود به طوری که “باید یکی وجود داشته باشد -و ترجیحاً تنها یک – روش واضح برای انجام این کار. ” پایتون 3.5.1 جدیدترین نسخه پایتون 3 است.

ویژگی های پایتون

ویژگی های پایتون عبارتند از –

  • آسان برای یادگیری-پایتون دارای چند کلمه کلیدی ، ساختار ساده و نحو مشخص است. این به دانش آموز اجازه می دهد تا زبان را به سرعت بگیرد.
  • آسان برای خواندن-کد پایتون واضح تر تعریف شده و برای چشم قابل مشاهده است.
  • نگهداری آسان-نگهداری کد منبع پایتون نسبتاً آسان است.
  • یک کتابخانه استاندارد وسیع-بخش عمده ای از کتابخانه پایتون بسیار قابل حمل است و بر روی یونیکس ، ویندوز و مکینتاش سازگار است.
  • حالت تعاملی – پایتون از حالت تعاملی پشتیبانی می کند که امکان آزمایش تعاملی و اشکال زدایی قطعات کد را فراهم می کند.
  • قابل حمل – پایتون می تواند روی طیف گسترده ای از سیستم عامل های سخت افزاری اجرا شود و رابط کاربری یکسانی در همه سیستم عامل ها دارد.
  • قابل توسعه – می توانید ماژول های سطح پایین را به مفسر پایتون اضافه کنید. این ماژول ها برنامه نویسان را قادر می سازند تا ابزارهای خود را به کارآمدتر اضافه کنند یا سفارشی کنند.
  • پایگاه های داده – پایتون رابط هایی را برای تمام پایگاه های داده تجاری اصلی فراهم می کند.
  • برنامه نویسی GUI – پایتون از برنامه های رابط کاربری گرافیکی پشتیبانی می کند که می توان ایجاد کرد و به بسیاری از تماس های سیست، کتابخانه ها و سیستم های ویندوز مانند Windows MFC ، Macintosh و سیستم X Window یونیکس منتقل کرد.
  • مقیاس پذیر – پایتون ساختار و پشتیبانی بهتری را برای برنامه های بزرگ نسبت به پوسته اسکریپت ارائه می دهد.

 

منبع..

 

 

لیست جلسات قبل آموزش برنامه نوبسی پایتون 3

  1. آموزش برنامه نویسی پایتون 3
  2. آموزش موارد جدید در برنامه نویسی پایتون 3
امتیاز دهید post
0
برچسب ها :
نویسنده مطلب saber

دیدگاه شما

بدون دیدگاه