سلام دوستان. امروز در خدمت شما هستیم با مقاله Blocked Resources چیست؟ نحوه کار با Blocked Resources در وبمستر از وب سایت آموزشی سورس باران. اطلاعات ارائه شده در Blocked Resources به شما کمک میکند تا منابع مسدود شده برای گوگل و صفحاتی که این منابع در آنها بکار رفته اند را به سرعت پیدا کنید. لطفا تا انتهای ایم مقاله با ما همراه باشید…
Blocked Resources چیست؟
در گذشته روبات های گوگل تنها قادر به درک محتویات متنی و تصاویر موجود در صفحات بودند، به همین دلیل فایل های جانبی مانند CSS و JS را با استفاده از Robots.txt از دسترس آنها خارج میکردیم تا هم زمان آنها برای فایل های نامرتبط هدر نشود و هم منابع سرور بی دلیل استفاده نگردد. امروزه و با معرفی الگوریتم های جدید مانند Mobilegedon، قدرت تحلیل و درک روبات ها بسیار بهبود یافته و برای شناسایی صحیح محتوای شما به فایل های CSS و JS نیز نیاز خواهند داشت.
بعنوان مثال تعیین Mobile Friendly بودن سایت بدون دسترسی به این فایل ها کمی دشوار خواهد بود. در نتیجه گوگل بخش جدیدی را به نام Blocked Resources به معنی “منابع مسدود شده” در پنل وبمستر شما اضافه کرده است تا گزارشی دقیق از آنها داشته باشید.
منابع مسدود شده سایت در robots.txt
روبات های گوگل سایت شما را همانند یک کاربر عادی میبینند، به همین دلیل باید تمام فایل های جانبی مانند تصاویر، CSS و جاوا اسکریپت شما دسترسی داشته باشد. تصور کنید که یک کاربر سایت شما را بدون کدهای CSS ببیند! اگر فایل robots.txt جلوی دیده شدن این منابع توسط گوگل را بگیرد، می تواند روی ارزش گذاری و تحلیل صفحات توسط گوگل تاثیر بگذارد، که بر رتبه بندی صفحات در نتایج جستجوی گوگل نیز تاثیرگذار خواهد بود.
[alert color=”blue” icon=””]نکته 1 : اطلاعات ارائه شده در Blocked Resources به شما کمک میکند تا منابع مسدود شده برای گوگل و صفحاتی که این منابع در آنها بکار رفته اند را به سرعت پیدا کنید.
[/alert]کار با Blocked Resources در وبمستر
در مرحله اول لیستی از دامنه ها به شما نمایش داده میشود. بر روی هر یک از این دامنه ها منابعی وجود دارد که دسترسی گوگل به آنها محدود شده است. بعنوان مثال اگر شما یک تصویر را از وب سایت سورس باران در صفحه خود نمایش داده باشید و سورس باران دسترسی گوگل به آدرس آن تصویر را مسدود کرده باشد، دامنه Sourcebaran.com را نیز در این لیست مشاهده خواهید کرد.
البته عموما اطلاعات از روی هاست خودتان دریافت میشوند و ممکن است (همانند تصویر زیر) در این بخش تنها نام سایت خودتان موجود باشد. همانطور که در تصویر مشخص است تنها از یک دامنه مشکل دسترسی به منابع وجود دارد که 35 صفحه از سایت را تحت تاثیر قرار داده است.
با کلیک بر روی هریک از دامنه ها به مرحله بعدی منتقل میشوید.
در مرحله دوم لیستی از منابع مسدود شده بر روی این دامنه به شما نمایش داده میشود که در مقابل هر کدام از آنها مشخص شده چه تعداد از صفحات سایت از این منابع بهره میبرند.
با کلیک بر روی هر یک از این فایل ها لیستی از آدرس صفحات به شما نمایش داده میشود که این فایل در آنها به کار رفته بوده است. همچنین آخرین تاریخ بررسی صفحه توسط گوگل برای شما نمایش داده میشد. با کلیک بر روی هریک از این آدرسها پنجره ای بصورت پاپ آپ برای شما باز میشود.
در این پنجره می توانید دستورالعمل و ابزارهای لازم برای قابل مشاهده شدن آن منابع توسط گوگل را مشاهده کنید.
گزینه یک همان ابزار Fetch as google است. با کلیک بر روی این دکمه صفحه مورد نظر توسط گوگل بازبینی میشود و در دو پنجره مجزا آنچه روبات گوگل مشاهده میکند و آنچه کاربر عادی میبیند را به شما نمایش میدهد (گزینه render حتما فعال باشد) با مقایسه این دو تصویر درک میکنید که دقیقا عدم دسترسی به این فایل چه تاثیری بر تحلیل روبات های گوگل خواهد داشت.
[alert color=”blue” icon=””]نکته 2 : دقت کنید که در حالت های Desktop و Mobile بصورت جداگانه این بررسی را انجام دهید.
[/alert]گزینه دوم به شما پیشنهاد میدهد که هویت خود را بعنوان مالک آن دامنه یا هاست تایید نمایید. با این کار شما قادر خواهید بود تا با استفاده از robots.txt tester از دسترسی صحیح گوگل به آن فایل مطمئن شوید. پیشنهاد میکنیم مقاله ثبت سایت در گوگل وبمستر را نیز مطالعه نمایید.
گزینه سوم شما را مستقیما به صفحه robots.txt tester انتقال میدهد. در این صفحه علاوه بر مشاهده محتویات فایل robots.txt این قابلیت وجود دارد که با وارد کردن آدرس یک فایل یا صفحه روی دامنه از دسترسی روبات گوگل به آن مطمئن شد.
[alert color=”blue” icon=””]
نکته 3 : در نهایت شما باید با ایجاد تغییرات لازم در فایل Robots.txt دسترسی گوگل به منابع مورد نیاز را فراهم سازید و با استفاده از ابزارهای معرفی شده در بالا از این دسترسی مطمئن شوید.
[/alert]موفق و پیروز باشید…
پیشنهاد ویژه 1 : آموزش کامل بهینه سازی فایل robots.txt برای سیستم وردپرس
یشنهاد ویژه 2 : Crawl Errors چیست؟آموزش کار با Crawl Errors در وبمستر
پیشنهاد ویژه 3 : کاملترین آموزش Google Search Console
پیشنهاد ویژه 4 : مهمترین نکات سئو داخلی وب سایت (۱۶ نکته طلایی
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سورس باران عضو شوید.
- منبع : سورس باران
- رمز فايل : www.sourcebaran.com
- انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷
دسته بندی موضوعات
- آموزش ارز دیجیتال
- آموزش برنامه نویسی
- آموزش متنی برنامه نویسی
- اطلاعیه و سایر مطالب
- پروژه برنامه نویسی
- رپورتاژ
- فروشگاه
- فیلم های آموزشی
- ++C
- ADO.NET
- Adobe Flash
- Ajax
- AngularJS
- apache
- ARM
- Asp.Net
- ASP.NET MVC
- AVR
- Bootstrap
- CCNA
- CCNP
- CMD
- CSS
- Dreameaver
- EntityFramework
- Go
- HTML
- IOS
- jquery
- Linq
- Mysql
- Oracle
- PHP
- PHPMyAdmin
- Rational Rose
- silver light
- SQL Server
- Stimulsoft Reports
- Telerik
- UML
- VB.NET&VB6
- WPF
- Xml
- آموزش های پروژه محور
- اتوکد
- الگوریتم تقریبی
- امنیت
- اندروید
- اندروید استودیو
- بک ترک
- بیسیک فور اندروید
- پایتون
- جاوا
- جاوا اسکریپت
- جوملا
- دلفی
- دوره های رایگان پیشنهادی
- زامارین
- سئو
- ساخت CMS
- سی شارپ
- شبکه و مجازی سازی
- طراحی الگوریتم
- طراحی بازی
- طراحی وب
- فتوشاپ
- فریم ورک codeigniter
- فلاتر
- کانستراکت
- کریستال ریپورت
- لاراول
- معماری کامپیوتر
- مهندسی اینترنت
- هوش مصنوعی
- یونیتی
- کتاب های آموزشی
- Android
- ASP.NET
- AVR
- LINQ
- php
- Workflow
- اچ تی ام ال
- بانک اطلاعاتی
- برنامه نویسی سوکت
- برنامه نویسی موبایل
- پاسکال
- پایان نامه
- پایتون
- جاوا
- جاوا اسکریپت
- جی کوئری
- داده کاوی
- دلفی
- رباتیک
- سئو
- سایر کتاب ها
- سخت افزار
- سی اس اس
- سی پلاس پلاس
- سی شارپ
- طراحی الگوریتم
- فتوشاپ
- مقاله
- مهندسی نرم افزار
- هک و امنیت
- هوش مصنوعی
- ویژوال بیسیک
- نرم افزار و ابزار برنامه نویسی
- وردپرس