باسلام. در این مطلب برای برنامه نویسان حرفه ای پایتون مقاله مفیدی قرار دادیم که پیشنهاد میدم حتما مشاهده نمایید. در مقاله ابزارهای مفید پایتون جهت استخراج اطلاعات از وب با 8 ابزار قدرتمند پایتون در ارتباط با خزش در وب و جمع آوری اطلاعات حرفه ای آشنا می شوید. این 8 ابزار عبارتند از ابزارهایی که به راحتی شما می توانید داده ها را از اینترنت جمعآوری کرده و به تحلیل آنها بپردازید.
پیشنهاد ویژه : پکیج آموزش پایتون
ابزارهای مفید پایتون جهت استخراج اطلاعات از وب
به عنوان یک متخصص سامانههای تحلیلگر یا برنامه نویسی که با ابزارهای تحلیلی سروکار دارید، ایده آلترین حالت برای شما وقتی است که همه اطلاعات به شکل دقیق و در قالب یک فرمت باز و مستندسازی شده در اختیار شما قرار داشته باشد. در این حالت به سادگی میتوانید در هر حوزهای داده های مورد نیاز خود را به دست آورده و متناسب با هدف کاری خود از آنها استفاده کنید.
اما به ندرت زمانی پیش میآید که بتوانید دادهها را به شکل طبقه بندی شده و به دور از هرگونه ناخالصی دریافت کنید. در اغلب موارد نه تنها با دادههای تاریخ مصرف گذشته روبرو هستید، بلکه اطلاعاتی که به آنها نیاز دارید درون یک سایت قرار دارند. در حالی که اکثر سایتها تلاش میکنند، دادههایی شفاف و با فرمتی ساخت یافته را ارائه کنند، اما سایت های دیگر اینگونه عمل نمیکنند. در چنین شرایطی برای جمعآوری اطلاعات از وب باید خود فرآیند استخراج را انجام دهید.
خزیدن در وب Crawler
یک تحلیلگر دادهها یا برنامهنویس دادهها با واژگانی همچون Crawling، Scraping، Processing و cleaning data آشنا است. این واژگان که به خزیدن، خراش دادن، پردازش کردن و شفافسازی دادهها اشاره دارند، ارکان اصلی ساختیافتگی دادهها را شکل میدهند. سایتهایی که اطلاعات خود را در یک فرمت ساختیافته به شما نشان میدهند بر مبنای این قاعده رفتار میکنند. به عنوان یک برنامهنویس پایتون دیر یا زود مجبور خواهید شد فرآیند خزش و خراش دادهها را بر اساس پروژهای که در حال کار روی آن هستید آغاز کنید. اما اینکار را چگونه انجام میدهید؟ پیش از انجام اینکار باید به نکته مهم توجه داشته باشید. باید مراقب باشید در این زمینه دوبارهکاری انجام ندهید و شخص دیگری همین کار را انجام نداده باشد. همچنین باید به مبحث کپیرایت نیز دقت کنید. پیشنهاد ما این است که پیش از انجام اینکار با مدیران سایتها تعاملی برقرار کنید. همچنین از فایل robots.txt که از سوی سایتهای استفاده میشود غافل نشوید. برای جمعآوری و استخراج دادهها میتوانید خود دست به کار شده و کدنویسی را آغاز کنید که البته با دردسرهای مختلفی همراه است یا از ابزارهای قدرتمندی که ویژه پایتون نوشته شدهاند و در زمینه استخراج دادهها و تجزیه دادهها به شما کمک میکنند، استفاده کنید.
ابزار Psy spider
Pys pider یک خزنده وب است که از یک رابط کاربری وبمحور استفاده کرده و به سادگی میتواند تحلیلها و خزش های چندگانه را انجام دهد. این ابزار ضمن آنکه سرعت بسیار بالایی در استخراج دادهها دارد، انعطافپذیر است از سوی بانکهای اطلاعاتی چندگانه back-end و همچنین صفهای پیامها پشتیبانی میشود. از قابلیتهای این ابزار به اولویتبندی برای تلاش مجدد برای استخراج اطلاعات از صفحاتی که با شکست روبرو شدهاند، خزیدن در صفحات بر مبنای عمر صفحه و…. اشاره کرد. ابزار فوق در هر دو نسخه 2 و 3 پایتون قابل استفاده است. این ابزار به شما اجازه میدهد از طریق بهکارگیری چند ابزار خزنده در یک فرمت توزیع شده به شکل همزمان سرعت کار خود را افزایش دهید. مستندات متعددی برای کار با این ابزار در اختیار شما قرار دارد.
ابزار MechanicalSoup
MechanicalSoup یک کتابخانه استخراج اطلاعات است که بر مبنای کتابخانه محبوب Beautiful Soup که در زمینه پردازش ترکیب نحوی اچتیامال مورد استفاده قرار میگیرد نوشته شده است. اگر به دنبال جمعآوری دادههای ساده هستید و تمایل دارید اطلاعات جعبههای متنی یا ورودیهای متنی را دریافت کنید و تمایل ندارید برای انجام اینکار خزنده خود را طراحی کنید، این ابزار گزینه خوبی است. مثالهای متعددی برای کار با این ابزار در اختیار شما قرار دارد. برای اطلاعات بیشتر به فایل example.py مراجعه کنید.
ابزار Scrapy
Scrapy یک چهارچوب استخراج دادهها است که از سوی جامعه فعال توسعهدهندگان پشتیبانی میشود. از طریق چهارچوب فوق قادر هستید ابزار استخراج اطلاعات موردنیاز خود را طراحی کنید. این چهارچوب ضمن آنکه فرآیند جمعآوری و تحلیل دادهها را انجام میدهد، فرآیند ارسال دادههایی که جمعآوری کرده را ساده کرده و آنها را در قالبهایی شبیه به JSON یا CSV ارسال میکند. همچنین بنا به انتخاب شما میتواند دادهها را در بانکاطلاعاتی که مشخص کردهاید ذخیرهسازی کند. مدیریت کوکیها، محدود کردن فرآیند استخراج عمیق و… از دیگر قابلیتهای آن به شمار میرود. برای اطلاعات بیشتر به مستندات آنلاین این ابزار مراجعه کنید.
ابزار Cola
Cola خود را یک چهارچوب استخراج توزیع شده سطح بالا توصیف کرده که برای برنامه نویسانی که از پایتون 2 استفاده میکنند مناسب است.
ابزار Demiurge
Demiurge در پایتون 2 و3 قابل استفاده بوده و یکی دیگر از کاندیداهای بالقوهای است که در اختیار شما قرار دارد.
ابزار Feedparser
اگر در نظر دارید اطلاعاتی که تجزیه کردهاید را در فیدهای RSS یا Atom ذخیرهسازی کنید، Feedparser به شما کمک میکند.
ابزار Lassie
Lassie به شما کمک میکند تا محتوای اصلی همچون توضیحات، کلیدواژهها یا فهرستی از تصاویر مورد استفاده در یک سایت را استخراج کنید.
ابزار RoboBrowser
RoboBrowser یک کتابخانه ساده است که برای کنترل یکسری کارهای اصلی همچون کلیک شدن دکمهها یا پر شدن فرمهای یک سایت به شما کمک میکند.
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سورس باران عضو شوید.
- منبع : سورس باران
- رمز فايل : www.sourcebaran.com
- انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷
دسته بندی موضوعات
- آموزش ارز دیجیتال
- آموزش برنامه نویسی
- آموزش متنی برنامه نویسی
- اطلاعیه و سایر مطالب
- پروژه برنامه نویسی
- رپورتاژ
- فروشگاه
- فیلم های آموزشی
- ++C
- ADO.NET
- Adobe Flash
- Ajax
- AngularJS
- apache
- ARM
- Asp.Net
- ASP.NET MVC
- AVR
- Bootstrap
- CCNA
- CCNP
- CMD
- CSS
- Dreameaver
- EntityFramework
- Go
- HTML
- IOS
- jquery
- Linq
- Mysql
- Oracle
- PHP
- PHPMyAdmin
- Rational Rose
- silver light
- SQL Server
- Stimulsoft Reports
- Telerik
- UML
- VB.NET&VB6
- WPF
- Xml
- آموزش های پروژه محور
- اتوکد
- الگوریتم تقریبی
- امنیت
- اندروید
- اندروید استودیو
- بک ترک
- بیسیک فور اندروید
- پایتون
- جاوا
- جاوا اسکریپت
- جوملا
- دلفی
- دوره های رایگان پیشنهادی
- زامارین
- سئو
- ساخت CMS
- سی شارپ
- شبکه و مجازی سازی
- طراحی الگوریتم
- طراحی بازی
- طراحی وب
- فتوشاپ
- فریم ورک codeigniter
- فلاتر
- کانستراکت
- کریستال ریپورت
- لاراول
- معماری کامپیوتر
- مهندسی اینترنت
- هوش مصنوعی
- یونیتی
- کتاب های آموزشی
- Android
- ASP.NET
- AVR
- LINQ
- php
- Workflow
- اچ تی ام ال
- بانک اطلاعاتی
- برنامه نویسی سوکت
- برنامه نویسی موبایل
- پاسکال
- پایان نامه
- پایتون
- جاوا
- جاوا اسکریپت
- جی کوئری
- داده کاوی
- دلفی
- رباتیک
- سئو
- سایر کتاب ها
- سخت افزار
- سی اس اس
- سی پلاس پلاس
- سی شارپ
- طراحی الگوریتم
- فتوشاپ
- مقاله
- مهندسی نرم افزار
- هک و امنیت
- هوش مصنوعی
- ویژوال بیسیک
- نرم افزار و ابزار برنامه نویسی
- وردپرس
با تشکر از شما
مطلب مفیدی بود و من از شما و سایت خوب سورس باران بابت این مقالات تشکر میکنم که راهنمای ما دانشجویان و برنامه نویسان هستید
با سپاس