چگونه سرعت بارگذاری سایت در هنگام استفاده از Google Analytice را بالا ببریم؟

چگونه سرعت بارگذاری سایت در هنگام استفاده از Google Analytice را بالا ببریم؟

سلام دوستان. توی این مطلب در ادامه آموزش های سئو و بهینه سازی، خواهید آموخت که چگونه سرعت بارگذاری سایت در هنگام استفاده از Google Analytice را بالا ببریم؟ اگر به عنوان نیز توجه کنید افزایش سرعت بارگذاری سایت در هنگام استفاده از Google Analytice پس هوشیار باشید که ربطی به ترفند های افزایش سرعت سایت نداره و فقط راجب به رفع مشکل کاهش سرعت لود شدن سایت های ایرانی برای کاربران ایرانی هنگام استفاده از گوگل انالایتیکس هست. وقتی شما از کد Google Analytics استفاده می کنید، سرعت بارگذاری سایت، به شدت کم میشه.به این علت که Tracking Code گوگل آنالایتیکس، با مشکلات اینترنت داخلی ایران و فیلترینگ و سایر محدودیت ها مواجه میشه و منابعی که گوگل آنالایتیکس در Tracking Code فراخوانی می کنه به صورت دوطرفه، با محدودیت هایی مواجه هست و اگه خلاصه بگم،درست کار کردن این کد، بگیر نگیر زیاد داره.چون هم از سمت ایران، برخی منابع گوگل فیلتر هست و اگر هم فیلتر نباشه، موانعی برای دسترسی از داخل کشور، وجود داره.مثل گوگل پلاس که فیلتر نیست ولی نمی تونید بازش کنید و هم از سمت گوگل، کشور ایران تحریم هست و ما در حالت عادی دسترسی به Google Code و Google Developer و Google Analytics نداریم.

همه اینها باعث میشه خیلی از وب مستر ها و صاحبان تجارت های اینترنتی، از خیر استفاده از Google Analytice بگذرن و دیگه سمتش نیان. حالا میخوایم کد زیر رو معرفی می کنم تا دیگه با خیال راحت و بدون مشکل سرعت، بتونید از گوگل آنالایتیکس استفاده کنید.

 

چگونه سرعت بارگذاری سایت در هنگام استفاده از Google Analytice را بالا ببریم؟

Tracking Code  زیر رو به جای Tracking Code که گوگل انالایتیکس بهتون داده استفاده کنید و فقط به جای شناسه زیر که از X استفاده شده، شناسه خودتون رو بذارید! به همین راحتی!

<

اما برای کسانی که دوست دارن بدونن این کد چه فرقی داره با کدی که خود گوگل میده و چطور موجب افزایش سرعت میشه، باید بگم چند نکته زیر هست که با دستکاری و تست و بررسی چند کد مختلف، موقع استفاده از IP ایرانی و IP غیر ایرانی به دست اوردم و با شما در میون میذارم.

کدی که خود گوگل میده، کد زیر هست:

نباید فکر کنید که کد گوگل آنالایتیکس رو روی هاست و سرور خودتون ذخیره کنید تا فایل جاوااسکریپتو زودتر بتونید لود کنید.یکی اینکه خود گوگل توصیه نکرده به این کار که در این لینک می تونید بخونید.علتش هم تغییرات مداوم و بروز رسانی های این فایل هست و علاوه بر این، گاهی اوقات وقتی ذخیره کنید به خاطر تغییرات، کلا از کار می افته و یک سری مشکلات بوجود میاد.یه روز از خواب بلند میشید میبینید آمارتون به خاطر از کار افتادن کد، صفر شده و دچار حمله قلبی میشید!

۲-کدی که خود گوگل میده از فایل analytics.js  استفاده می کنه و کدی که من پیشنهاد دادم از ga.js استفاده می کنه.این فایل از داخل ایران، به شدت با سرعت بیشتری خونده میشه.تفاوت این دو فایل در اینجا توضیح داده شده.فایل analytics.js کامل ترین و به روز ترین فایل هست و با استفاده از اون می تونید از ۱۰۰ درصد امکانات Google Analytics استفاده کنید.اما فایل ga.js دارای محدودیت هایی هست و بعضی از بخش های خاص گوگل انالایتیکس، باهاش کار نمی کنه.اما جای نگرانی نیست.بخش هایی که فایل ga.js اونها رو پشتیبانی نمی کنه، خیلی ها اصلا نمی شناسن و یا هیچ وقت ازش استفاده نمی کنند.با همین فایل، شما می تونید بهترین استفاده رو از Google Analytics داشته باشید.محدودیت (یا تغییر حالت گزارش گوگل انالایتیکس ) برای فایل ga.js برای رصد کردن رویداد های در صفحه هست که توصیه می کنم، کد جدید رو امتحان کنید و وقتی به محدودیتی رسیدید سوال کنید یا از همون فایل analytics.js استفاده کنید.چون احتمالا، متوجه محدودیتی نخواهید شد!تأکید می کنم فایل ga.js همچنان از نظر خود گوگل فایل جایگزینی(به همراه برخی محدودیت های خاص) برای analytics.js هست و فایل خاک خورده بدرد نخوری نیست!

۳-کد خود گوگل بدون https فایل رو فراخوانی می کنه.کد جدید که برای شما قرار دادم، فقط با https باز می کنه.بدون SSL از داخل ایران از دامنه google-analytics.com بسیاری اوقات، به کندی باز میشه.بنابراین بهتره که همیشه در هر شرایطی به این شکل فراخوانی بشه.

 

 

هاست ایران سی پنل

هاست ایران سی پنل

5/5 - (1 امتیاز)

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سورس باران عضو شوید.

صابر بوستانی

داستان من با دنیای برنامه‌ نویسی آغاز شد، و در ادامه به عنوان یک توسعه‌ دهنده نرم‌ افزار، طراح وب سایت و متخصص سئو، مهارت ‌های تکنیکی و تحلیلی خودم رو پرورش دادم. علاقه م به دنیای مالی منو به سمت یادگیری ترید و معامله‌گری سوق داد. و در حال حاضر در برنامه نویسی و معامله گری ارز دیجیتال انجام میدم. از سال 96 سعی کردم معامله گری در کریپتو رو یاد بگیرم. ترید و معامله گری برام پر از چالش و شکست‌ های متعدد بود. اما هر شکست، درسی ارزشمند برام داشت و من رو به یک تریدر و معامله گر قوی‌ تر و هوشمندتر تبدیل کرد. با پشتکار و یادگیری مداوم، تونستم به موفقیت‌های قابل توجهی دست یابم و به معامله گری موفق تبدیل بشم. در اینجا بزرگترین تجربیات و مهمترین دانش خودم رو در اختیار شما قرار میدم تا در مدت زمان کوتاه تر و شکست های کمتر در این مسیر به موفقیت برسید.

دوره آموزش برنامه نویسی پایتون در 24 ساعت + ساخت ربات تلگرامی
دانلود با لینک مستقیم

دسته بندی موضوعات

آخرین محصولات فروشگاه

مشاهده همه

نظرات

بازخوردهای خود را برای ما ارسال کنید