در ادامه آموزش سئو 2021 در خدمت شما هستیم با آموزش سئو 2021 – فاکتورهای مهم سئو داخلی سایت. سئو داخلی سایت به مجموعه عملهایی گفته میشود که در خود سایت و در جهت بهتر شدن رتبه سایت در نتایج جستجو انجام می شود. در این مطلب به مهمترین فاکتورهای سئو داخلی می پردازیم.
سئو داخلی (On Page SEO)
سئو داخلی (On Page SEO) بسیار عالی و تاثیر گذار است، فاکتورهای زیادی برای سئو داخلی وجود دارد ولی در این مطلب سعی داریم تا مهمترین فاکتورهای سئو داخلی رو برای شما دوستان عزیز توضیح بدیم. این روزها اینترنت و کسب و کارهای آنلاین با توجه به شرایط کرونا (تاریخی که دارم این مقاله رو می نویسم 2021/01/04 هست) سر و صدا زیادی به پا کردن و سود قالب توجهی کسب کردند. در بازاریابی اینترنتی و راه اندازی یک وب سایت موفق، همه چیز از سئو داخلی وب سایت شما آغاز میشود که باعث رسیدن شما به اوج عملکردتان و دیده شدنتان توسط مخاطبان میشود.
برای درک بهتر از سئو داخلی سایت خانه خودتون رو در نظر داشته باشید، شما طبیعتا یک کنترل کامل بر روی داخل خانه دارید، ولی آیا خارج خانه چی؟ مثلا شما میتونید تابلوهای راهنمایی و رانندگی رو تغییر بدید؟ آیا میتونید دیوارهای داخل شهر رو به دلخواه رنگ کنید؟ طبیعتا نه ولی داخل خانه چی؟ داخل خانه شما میتونید تابلوها و عکسهاتون رو هر جا که تمایل دارید نصب کنید و دیوارها رو به هر شکلی که تمایل دارید رنگ کنید. داخل خانه که کنترل دارم یعنی سئو داخلی و خارج خانه که کنترل زیادی ندارم یعنی سئوی خارجی.(اگر هنوز هم درکش براتون سخت هست اصلا نگران نباشید، جلوتر خیلی واضح مهمترین فاکتورهای سئو داخلی رو براتون ذکر میکنیم تا راحت تر درک کنید.)
فاکتورهای مهم سئو داخلی سایت
مهمترین فاکتورهای سئو داخلی
در زیر به فاکتورهای مهم سئو داخلی سایت اشاره خواهیم کرد که میتوانید در هر وب سایت و با هر سی ام اسی از آن استفاده کنید. توجه داشته باشید که تمامی موارد شاید ساده به نظر بیان ولی بسیار بسیار مهم هستند و با تاکید دارم که با نهایت دقت در بهبودشون تلاش کنید.
1- استفاده از متاتگ ها در سئو وب سایت
اگر شما وارد یک وبسایت شوید و دکمه Ctrl + U را فشار دهید، کدهای HTML آن سایت را میتوانید مشاهده کنید، در بین کدهای HTML یک سری کد متاتگ Meta Tag وجود دارد، درواقع متاتگها جزئی از کدهای مفهومی HTML هستند که در سئو تاثیرگذار است. شاید بپرسید متاتگ چه کاری میکند؟ متاتگها محتوای وب سایت شما را برای رباتهای گوگل توصیف میکنند. مهم ترین متاتگها در فاکتورهای مهم سئو داخلی نقش خوبی را ایفا می کنند. از متاتگ توضیحات (Meta Description) و متاتگ عنوان (Meta Title).
به نظر من متاتگ عنوان و توضیحات به تنهایی تاثیر زیادی در افزایش رتبه وبسایت شما و سئو ندارد. برای ثابت کردن این موضوع کافیست از خود بپرسید چرا هر کسی در عنوان و توضیحات خود از کلمه کلیدی “خرید گوشی” استفاده میکند رتبه برتر گوگل نیست؟ هر چند متاتگ به شکل کلی مهم است ولی نرخ کلیک یعنی CTR هم نیز بسیار بر اهمیت عنوان و توضیحات اثرگذار است. شاید بپرسید CTR چیست؟ CTR به درصد کلیکها نسبت به دیده شدنها است. مثلا اگر ۱۰۰ نفر سایت شما را در نتایج مشاهده کنند و ۱۰ نفر فقط کلیک کنند نرخ کلیک یا CTR میشود ۱۰ درصد. (هر قسمتی از متن را اگر متوجه نشدید حتما در نظرات این موضوع را مطرح کنید، پاسخگوی کامل شما خواهیم بود).
البته دقت داشته باشید که منظور ما این نیست که متاتگ عنوان Title و متاتگ توضیحات Description اهمیت ندارد. بلکه در سئو بسیار مهم است ولی باید یاد بگیرید که چطور یک عنوان خوب و توضیحات خوب بنویسید. از طرفی گاهی گوگل عنوان و توضیحات را تغییر میدهد تا به جستجوی کاربر نزدیکتر کند، این کار گوگل بیشتر زمانی دیده میشود که شما یک عنوان مناسب و یا توضیحات مناسب ننویسید. و یا گاهی گوگل برای بهبود تجربه کاربری بازدیدکنندگانش، چنین کاری را میکند.
2- مقالات کاملا نو و به دور از هرگونه کپی برداری (خیلی مهم)
یکی از فاکتورهای مهم سئو داخلی سایت که خیلی خیلی همه، انتشار مقالات جدید و بروز هست، به طوری که حتی خیلی از فاکتورهای سئو رو در نظر نگیرید و فقط مطلب بروز و کپی نشده روی سایت خودتون نشر بدید وب سایت شما در نتایج خوبی از موتورهای جستجو به نمایش درمیاد. (برای سایت های نوپا ممکنه کمی زمان بر باشد)
3- قبل از نوشتن مقاله به دنبال جستجوی کاربران باشید
شما میدانید کاربران چه چیزی جستجو میکنند تا بتوانید براساس جستجوی آنها در گوگل، مطلب را انتشار دهید؟ آیا برای تولید محتوای خود استراتژی مشخصی دارید؟ به عبارت دیگر آیا برنامه برای تولید محتوا دارید و مثلا میدانید که هفته آتی و ماههای آتی چه چیزی باید نویسنده و یا کارشناس تولید محتوای شما انتشار بدهد؟ آیا به فکر ارزش گذاری برای کاربران در محتوای خود هستید؟
راه های زیادی برای پیدا کردن کلمههای کلیدی وجود دارد و بدانید که تحقیق درباره کلمات کلیدی یک امر اجتناب ناپذیر است. در زیر چند مورد از ابزارهایی که میتوانید با استفاده از آن کلمه کلیدی مناسب را پیدا کنید ذکر کردیم.
فاکتورهای مهم سئو داخلی سایت
Ubersuggest نیز ابزار دیگری است که با تکیه بر اطلاعات Google Suggest میتواند برای تحقیق و انتخاب کلمات کلیدی به شما کمک کند. به این منظور، کافی است که یک کلمه کلیدی را در کادر مربوطه وارد کنید تا فهرستی از کلمات کلیدی مرتبط به همراه یک نمودار و وبسایتهایی که بالاترین رتبه را برای آن کلمه دارند نمایش داده شود. این ابزار مدعی است که کلمات کلیدی جدیدی را ارائه میکند که حتی در Keyword Planner گوگل نیز وجود ندارند. در عین حال، زبان فارسی و کشورهای فارسی زبان در این ابزار تعبیه نشده و عملکرد مطلوبی برای تحقیق و انتخاب کلمات کلیدی فارسی ندارد؛ با این وجود، ایدههایی که در بخش Keyword Ideas برای انتخاب کلمات کلیدی ( بهخصوص کلمات کلیدی کلیتر) میدهد میتواند راهگشا باشد. پس از آنکه فهرست کلمات کلیدی ظاهر شد میتوانید آن را دانلود یا کپی کنید و سپس با استفاده از Keyword Planner بررسی کنید که با توجه به میزان جستجو و رقابت کدام موارد ارزش استفاده را دارند.
کار کردن با وب سایت های KWFinder و Ubersuggest بسیار ساده است. و فقط کافیه پس از باز کردن سایت کلمه کلیدی و یا آدرس سایت های رقیب رو وارد کنید تا کلمات کلیدی مناسب و میزان رقابت این کلمات رو مشاهده کنید.همچنین به عنوان نکته پایانی فراموش نکنید که همه کاربران مثل هم جستجو نمی کنند. و قطعا هر کاربر می توانید کلمه کلیدی متفاوتی رو در گوگل سرچ کند. پس این موضوع رو در نظر داشته باشید که کلمه کلیدی مد نظرتون رو مطابق با جستجوهای متفاوت کاربران بهینه کنید تا یکی دیگر از فاکتورهای مهم سئو داخلی سایت را رعایت کرده باشید.
4 – عنوان صفحه و سرتیترها در سئو داخلی
سعی کنید عنوان (Title) ، توضیحات (Description) و تگ های هدینگ (منظور H1 الی H6 است که در متن استفاده می شود) جذاب خلق کنید. و همینطور در تلاش باشید تا از کلمه کلیدی هدفمند خود به شکل اصولی و با منطق در جایگاههای اشاره شده استفاده کنید. به یاد داشته باشید که توضیحات و عنوانی که مینویسید تاثیر بسیاری بر روی نرخ کلیک یا همان CTR خواهد داشت.
[toggle title=” استفاده صحیح از تگهای هدینگ جزو فاکتورهای مهم سئو داخلی سایت “]تگ h1 در وردپرس
اولین تگ از سری تگ های هدینگ تگ H1 است که به عنوان بدنه اصلی یک وبسایت شناخته میشود. استفاده از تگ H1 میبایست در هر صفحه از سایت صرفا یک بار صورت گرفته باشد. بنابراین برای اینکه از این تگ به درستی استفاده کنید باید در عنوان سایت خودتون استفاده کنید که در تمامی صفحات شما 1 بار تکرار شده باشد. به عنوان نمونه یک روزنامه را در نظر بگیرید. هر روزنامه دارای یک عنوان اصلی است. به عنوان مثال روزنامه ایران، آفتاب، شرق و… که عنوان روزنامه با تیتر بزرگ H1 در بالای آن درج شده و در هر صفحه از روزنامه هم صرفا یک بار با این اندازه قابل مشاهده است. پس یک سایت هم باید درست مثل یک روزنامه باشد و در هر صفحه از نوشته، برگه، آرشیو، برچسب و… یک بار از آن استفاده شده باشد.
امروزه در تمامی قالبهایی که کدنویسی میشوند به گونهای عمل میکنند که لوگو سایت را با تگ h1 انتخاب میکنند که درست مثل همان مثال روزنامه لوگو را با این تگ انتخاب میکنند. اما شاید بپرسید که چطور این تگ را انتخاب میکنند در حالی که اندازه آنها کمتر از اندازه h1 است که راه حل آن نیز ساده است. برای این موضوع از CSS و تغییر استایل برای انواع تگها استفاده میکنند.
تگ h2 در وردپرس
تگ بعدی که اندازه کوچکتری نسبت به H1 دارد H2 است که در یک سایت از آن استفاده میشود. این تگ میتواند در عنوان نوشته و یا محتوایی از نوشته به تعداد صحیح استفاده شود. استفاده از تگ h2 نباید زیاد باشد و به درستی نسبت به طولانی بودن محتوای متن از آن نیز استفاده کنید. در یک روزنامه هم دستهبندی مطالب که در بخشهای گوناگون مثل ورزشی، اجتماعی، سیاسی و… است از این تگ استفاده میکند.
در یک سایت نیز درست باید مثل یک روزنامه برای دستهبندی کردن و مجزا کردن سرتیتر نوشتهها در محتوای نوشته از آنها استفاده شود. در استفاده از تگ H2 نیز باید به گونهای عمل کنید که هم بخش ظاهری و کاربری سایت را در نظر بگیرید که اندازه و ساختار استفاده شده در نوشته به گونهای نباشد که نشان از بی نظمی داشته باشد و هم بخش موتورهای جستجو را در نظر بگیرید که از کلمات کلیدی مناسب در این تگها استفاده شده باشد.
تگ h3 در وردپرس
تگ بعدی که از h2 کوچکتر است h3 نام دارد که در سایت از آن استفاده کنیم. این تگ میتواند در عنوان نوشته استفاده شود و یا اینکه در محتوای نوشته برای زیر عناوین تگ h2 از آن استفاده کنید. درست مشابه مثالی که برای یک روزنامه زدیم در نظر بگیرید، هر روزنامه دارای دستهبندی بود که با استفاده از تگ h2 آنها را از هم مجزا کردیم. حالا در هر دستهبندی عناوین خبرها وجود دارند که زیر مجموعهای از دستهبندی هستند که میتوان از تگ h3 در آنها استفاده کرد.
در یک سایت هم میتونید تا در محتوای نوشته خودتون برای عناوینی که با استفاده از تگ h2 ایجاد کردید حالا زیر عناوین وابسته به این عناوین را با استفاده از تگ h3 ایجاد کنید. به طورت کلی استفاده از سایر تگها میتونه به صورت درختی انجام بگیره و برای هر زیر تیتر از تگ کوچکتر اون استفاده بشه. برای استفاده از تگهای h3 نیز محدودیتی وجود نداره و شما میتونید تا بسته به میزان کلماتی که در یک نوشته وجود داره از تعداد عناوین استانداردی با استفاده از این تگ استفاده کنید.
تگ h4، h5 و h6 در وردپرس
استفاده از تگهای h4 تا h6 در نوشتهها معمولا به تعداد کمتری صورت میگیره و حتی ممکنه تا در یک نوشته به هیچ وجه از این تگها استفاده نکنید. این تگها میتونند تا در قالب یک باکس و یا پیغامی که در انتهای نوشته وارد میکنید هم استفاده شوند. به عنوان نمونه یک روزنامه را در نظر بگیرید. بعد از اینکه صفحه عنوان، دستهبندی و عناوین خبر یک روزنامه را مطالعه میکنید در پایین صفحه یک روزنامه ممکنه تا یک آگهی مناقصه یا محتوایی مثل استخدام را مشاهده کنید. این باکس به گونهای نوشته میشه که از تگهای h4 تا h6 در درون اون استفاده شده باشه.
[/toggle] [alert color=”red” icon=””]نکته 1 : برای انتخاب یک عنوان مناسب و جذاب بررسی سایت های رقیب خیلی کمک می کنه. در واقع با کمک گوگل عنوان هایی که دیگر سایت ها استفاده کردند رو پیدا می کنید، و از بین اونها بهترین و جذاب ترین عنوان رو استفاده می کنید.
[/alert] [toggle title=” آموزش استفاده صحیح از تگهای هدینگ در وردپرس”] [alert color=”red” icon=””]نکته 2 : تفاوت H1 تا H6 جدا از سایز بندی، در اولویت این تگ ها نزد کوگل هست. در واقع عنوانی که در تگ H1 نوشته شده باشد، از تگ H2 مهم تر است. و عنوانی که در تگ H2 نوشته شده باشد، از تگ H3 مهم تر این چرخه تا تگ H6 ادامه دار هست.
[/alert] [alert color=”red” icon=””]نکته 3 : سعی کنید برای عنوان اصلی از تگ H1 استفاه کنید.(در کدنویسی سایت برای تایتل این تگ در نظر گرفته می شود.) و در مطالب 2-3 بار برای عناوین مهم از تگ H2 استفاده کنید. و برای مابقی عنوان ها از H3 استفاده کنید.
[/alert]
5- داشتن یک آدرس (URL) مناسب
1 |
www.sourcebaran.com/2019/01/23/post332320f2 |
فرض کنید شما شبیه به آدرس بالا را در سایتی مشاهده کنید. طبیعتا با دیدن آدرس متوجه نخواهید شد که در آن صفحه درباره چه چیزی صحبت شده است و از طرفی به خاطر سپردن آن هم سخت خواهد بود.
1 |
www.sourcebaran.com/seo-training-topics/ |
اگر یک سایت اختصاصی دارید سعی کنید در آدرس از عبارات مفهومی کلیدی و در عین حال کوتاه استفاده کنید. حال میتواند آدرس فارسی باشد و یا انگلیسی، و از نظر من با توجه به مشکلاتی که لینک های فارسی دارند(از جمله نشر آن در شبکه های اجتماعی و نشان دادن لینک بصورت طولانی و بهم ریخته) بهتره که از لینک های انگلیسی استفاده کنید.
و مهم تر آن که آدرس حتما کوتاه باشد و به خوبی در ذهن مخاطب نقش ببندد.
[alert color=”blue” icon=””]اگر از وردپرس استفاده میکنید در قسمت تنظیمات -> پیوندهای یکتا را انتخاب کنید. و پیشنهاد می شود بر روی گزینه “نام نوشته” تنظیم کنید. مانند تصویر زیر:
[/alert]طبیعتا برای یک متخصص سئو باید هم کاربر مهم باشد و هم موتورهای جستجو و زمانی که آدرسها فارسی باشند تجربه کاربری کمتری نسبت به آدرسهای انگلیسی پیدا میکنند هر چند مقدار کمی آدرس فارسی، سئو بهتری دارد. پس این به آن در 😉
6- تاثیر تصاویر و عکس در محتوا + سئو تصاویر
تعامل کاربران یعنی معجزه در بهبود سئوی وبسایت شما، استفاده از عکس، اینفوگرافیک، نمودارها، ویدیوها و کلا محتوایی که به شکل سمعی و بصری عرضه شود، بیشتر مورد پسند کاربران است تا محتوای متنی. چرا که استفاده از تصاویر و عکس نرخ تعامل و مشارکت کاربران را افزایش میدهد.
[alert color=”red” icon=””]
نکته 4 : معمولا با تصاویر میتوان ارتباط خیلی خوبی با کاربر گرفت. اگر شما بجای متن در بخش های از مطالبتون از تصاویر استفاده کنید باعث میشه که کاربر در بین رقبا ترجیحش انتخاب وب سایت شما باشه. گاهی با یک نگاه معنای ۱۰۰ کلمه در تصاویر را انتقال داده می شود، برخی عکسها نموداری هستند و برخی در قالب اینفوگرافیک هستند.
[/alert]
به عنوان نکته پایانی سعی کنید تصاویر را بهینه سازی کنید، به عبارت دیگر برای
1- خاصیت alt (در وردپرس متن جایگزین میگویند) و نام مناسب انتخاب کنید
2- از تصویر با حجم و اندازه مناسب خروجی بگیرید. (این کار را با فتوشاپ و گزینه Save For Web میتونید انجام بدید.)
توجه داشته که اگر وب سایتتون وردپرسی هست، و تا تصاویر بهینه نشده زیادی روی اون دارید، میتونید با نصب افزونه Smush Pro تمامی تصاویر خودتون رو بصورت یکجا بهینه کنید. بطوری که ارورهای تصاویر در وب سایت gtmetrix.com بطور کامل رفع بشه.
7– لینک سازی داخلی در سئو
لینک سازی داخلی در سئو یکی از فاکتورهای مهم سئو داخلی سایت است و بهترین ابزار برای نشان دادن و تبلیغ کردن سایر صفحات سایتتون هست، وقتی لینک داخلی مناسبی داشته باشید کاربران در بین صفحات شما میچرخند و تعامل افزایش پیدا میکند، از طرفی خزندههای موتور جستجو (رباتها) بیشتر و سریعتر میتوانند صفحات وبسایت شما را خزش کنند.
تمام وب سایت ها موفق دنیا، لینک سازی داخلی حساب شده و مرتبی دارند، هرگز از لینک سازی داخلی غافل نشوید. همچنین در پکیج صفر تا صد آموزش سئو و بهینه سازی بصورت عملی شما بصورت کامل تر با لینک دهی داخلی و خارجی، و تمامی مباحث سئو بصورت عملی آشنا می شود.
در واقع منظور از لینک دهی داخلی این است که بعنوان مثال شما روی سایتتون در حال نوشتن مطلبی با عنوان سئو داخلی هستید، و قبلا هم مطلبی با عنوان سئو خارجی منتشر کرده بودید. در پست سئو داخلی، لینک مطلب سئو خارجی رو قرار بدید. سعی کنید به شکل اصولی از لینک سازی داخلی استفاده کنید و با توجه به طول محتوا لینک سازی داخلی را انجام دهید، در یک محتوای ۳۰۰ کلمهای جالب نیست ۱۰ تا لینک درست کنیم. دلایل بسیاری دارد ولی در همین حد بپذیرید.
8– لینک سازی خارجی در سئو
لینک سازی خارجی در سئو یعنی ساختن لینک در سایر وبسایتها؛ سعی کنید در سایتهایی لینک سازی کنید که قدرت بیشتری از شما دارند و همینطور هر چقدر آن سایت مرتبط تر باشد لینک ساخته شده ارزش بیشتری نزد گوگل دارد.
تصور کنید که قصد خرید محصول جدیدی که به تازگی به بازار آمده را دارید. بعد از این که وارد فروشگاهی می شوید، نماینده فروش آن برند به سرعت به توضیح در رابطه با آن محصول می پردازد تا شما را متقاعد کند که محصول مفیدی را برای فروش دارد. ممکن است احساس کنید که آن شخص فقط قصد فروش محصولش را دارد و در خرید آن کالا هنوز هم دودل باشید. کافی است در همین زمان دوستی قدیمی ای از راه برسد و به شما بگوید این کالا را استفاده کرده و بسیار برایش مفید واقع شده است. بدون شک تازه می توانید باور کنید که حرف های نماینده فروش در رابطه با آن محصول درست بوده و به آن کالا اعتماد خواهید کرد.
حتما بخوانید : مهمترین نکات سئو داخلی وب سایت (16 نکته طلایی)
با این مثال می توانید بهتر معنی لینک سازی خارجی را درک کنید. گوگل با ورود به سایت شما مطالب شما را با دقت بررسی کرده است ولی هنوز به عنوان سایتی محبوب در نظرش قرار نگرفتهاید مگر این که سایت، وبلاگ و یا انجمنی که از امتیاز خوبی در نظر گوگل برخوردار است، شما را تأیید کند. گوگل نیز به تایید دیگران بیشتر از توضیح خودتان اهمیت خواهد داد. با افزایش تعداد تأییدهایی که از طرف سایت های دیگر میگیرید بیشتر و بیشتر در نظر گوگل محبوبیت پیدا می کنید. آنچه در محبوب شدن سایت مشکل است این است که کاربران زیادی به صورت طبیعی شما را به یکدیگر پیشنهاد نخواهند داد و این مسیر با سرعت بسیار کمی پیش خواهد رفت.
به همین دلیل است که سئو کاران به تولید بک لینک به صورت مصنوعی میپردازند تا با تولید تعداد زیادی لینک های خارجی، سایت را با سرعت بیشتری به صفحه اول موتورهای جستجو (SERP) برسانند. با این حال این نکته را در نظر داشته باشید از ساخت لینک اسپم خودداری کنید، لینک ها توسط ربات های گوگل بررسی میشود و در صورت مشاهده تخلف ممکنه است وب اسیت شما پنالتی شود. پنالتی شدن سایت توسط گوگل باعث می شود که با کلمه کلیدی انتخاب شده برای همیشه از صفحه ی موتورهای جستجو حذف شده و با سرچ کردن آن کلمه سایت برای کاربران هرگز نمایش داده نشود.سعی کنید به فکر دور زدن و یا تقلب برای کسب رتبه نباشید چرا که پایدار نیست.
نکته 5 : گاهی ساخت لینک خارجی ممکن است به صورت مستقیم تاثیری بر روی آن صفحه نداشته باشد ولی ممکن است بر روی دامنه اثر گذار باشد.
[/alert]استراتژی لینک سازی به این معنی است که میزان لینک دهی به سایت های دیگر یا دریافت لینک از سایت های مختلف، طبیعی باشد و شما با برنامه ریزی دقیق، بر اساس کلمات کلیدی، به صورت هدفمند، لینک دریافت کنید. برای داشتن یک استراتژی لینک سازی خارجی مفید، به شما پیشنهاد می کنیم به نکات زیر توجه کنید:
- غنی سازی محتوا: از اینکه محتوای شما ارزش لینک دادن دارد، مطمئن شوید. اگر محتوای شما به گونه ای نباشد که مخاطب را درگیر کند، تاثیری نخواهد داشت.
- انتشار رپرتاژ آگهی و مقاله در روزنامه ها و مجله های اینترنتی: مقالاتی با محتوای مناسب در سایت ها و مجلات پربازدید منتشر کنید.
- محتوای خود را اعتبار بخشید: با تولید محتوای خلاقانه و یونیک، سعی کنید به محتوای خود اعتبار ببخشید تا مخاطب را کنجکاو کنید.
- به دنبال سایت هایی با page authority بالا در زمینه موضوعات تخصصی سایت خود بروید. این سایت ها مخاطبان اصلی شما را به سایتتان هدایت می کنند.
- بلاگ ایجاد کنید: داشتن یک بلاگ با محتوای آموزشی میتواند بهترین نتیجه را برای کسب و کار شما به ارمغان بیاورد. امکان به اشتراک گذاری مطالب شما با محتواهای آموزشی بالا می رود و بیشتر دیده می شوید و سایت های مرتبط با حوزه شما، به شما لینک می دهند.
- شبکه سازی اجتماعی را در نظر بگیرید: با افرادی که در حوزه کاری شما فعالیت می کنند، ارتباط برقرار کنید و شبکه سازی کنید. ارتباطات تخصصی موجب تبادل اطلاعات می شود. استراتژی لینک سازی خارجی به شما می گوید که چه شبکه های اجتماعی ای برای رشد کسب و کار شما مناسب است.
9- استفاده از افزونه یواست سئو در صورت داشتن سایت وردپرسی
اگر وب سایت وردپرس دارید افزونه یواست سئو یکی از بهترین افزونه های حال حاضر وردپرس برای سئو محتوا هست که در سئو داخلی، شما رو کاملا راهنمایی می کنه.(البته در جلسات بعدی مفصل راجب به سئو داخلی صحبت می کنیم و افزونه یواست رو به شما آموزش میدیم) افزونه یواست در دو نسخه رایگان و پریمیوم ارائه شده که برای شروع نسخه رایگان این افزونه هم کار شما رو راه میندازه.
[alert color=”blue” icon=””]تا به اینجای کار، فاکتورهای اصلی سئو داخلی رو به شما دوستان معرفی کردیم، حتما جلسات بعدی رو دنبال کنید تا راجب به سئو تکنیکال،سئو محتوا و سئو خارجی هم مفصل صحبت کنیم.
[/alert]منابع :
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سورس باران عضو شوید.
- انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹
دسته بندی موضوعات
- آموزش ارز دیجیتال
- آموزش برنامه نویسی
- آموزش متنی برنامه نویسی
- اطلاعیه و سایر مطالب
- پروژه برنامه نویسی
- رپورتاژ
- فروشگاه
- فیلم های آموزشی
- ++C
- ADO.NET
- Adobe Flash
- Ajax
- AngularJS
- apache
- ARM
- Asp.Net
- ASP.NET MVC
- AVR
- Bootstrap
- CCNA
- CCNP
- CMD
- CSS
- Dreameaver
- EntityFramework
- Go
- HTML
- IOS
- jquery
- Linq
- Mysql
- Oracle
- PHP
- PHPMyAdmin
- Rational Rose
- silver light
- SQL Server
- Stimulsoft Reports
- Telerik
- UML
- VB.NET&VB6
- WPF
- Xml
- آموزش های پروژه محور
- اتوکد
- الگوریتم تقریبی
- امنیت
- اندروید
- اندروید استودیو
- بک ترک
- بیسیک فور اندروید
- پایتون
- جاوا
- جاوا اسکریپت
- جوملا
- دلفی
- دوره های رایگان پیشنهادی
- زامارین
- سئو
- ساخت CMS
- سی شارپ
- شبکه و مجازی سازی
- طراحی الگوریتم
- طراحی بازی
- طراحی وب
- فتوشاپ
- فریم ورک codeigniter
- فلاتر
- کانستراکت
- کریستال ریپورت
- لاراول
- معماری کامپیوتر
- مهندسی اینترنت
- هوش مصنوعی
- یونیتی
- کتاب های آموزشی
- Android
- ASP.NET
- AVR
- LINQ
- php
- Workflow
- اچ تی ام ال
- بانک اطلاعاتی
- برنامه نویسی سوکت
- برنامه نویسی موبایل
- پاسکال
- پایان نامه
- پایتون
- جاوا
- جاوا اسکریپت
- جی کوئری
- داده کاوی
- دلفی
- رباتیک
- سئو
- سایر کتاب ها
- سخت افزار
- سی اس اس
- سی پلاس پلاس
- سی شارپ
- طراحی الگوریتم
- فتوشاپ
- مقاله
- مهندسی نرم افزار
- هک و امنیت
- هوش مصنوعی
- ویژوال بیسیک
- نرم افزار و ابزار برنامه نویسی
- وردپرس