خیلی از دوستان متاسفانه اطلاع کافی ندارن که از کلمات کلیدیشون در کجا استفادهه کنن، به همین خاطر توی این مطلب مقاله آموزشی جایگاه مناسب کلمات کلیدی-در کجا کلمات کلیدی را بکار ببریم؟ براتون قرار دادیم که به 7 بخش مهم برای قرار دادن کلمات کلیدی اشاره شده است. لطفا با ما همراه باشید…
جایگاه صحیح کلمات کلیدی
بطور معمول استفاده از کلمات کلیدی در متن به هدف سئو در تناقض با کاربری مطلب و انتقال صحیح مفاهیم خواهد بود. استفاده بیش از حد یک کلمه یا عبارت در متن میتواند موجب رنجش کاربران هنگام مطالعه شود. به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنیم که متن خود را با کلمات کلیدی بمباران کرده یا از جملات تکراری استفاده کنید زیرا مهمترین چیز برای یک سایت رضایت کاربران است. با این وجود بخش های موثر و مهمی هستند که در هنگام نوشتن یک مطلب جدید بهتر است به آنها توجه کرده و کلمات کلیدی خود را در آنها بکار بگیرید. با اینکار شما میتواند کلمه مورد نظر خود را برای روبات های گوگل بعنوان کلمه کلیدی معرفی کرده و جایگاه مناسبی در نتایج گوگل کسب کنید. که با هم توضیح آن می پردازیم.
چند بخش تاثیرگذار برای قرار دادن کلمات کلیدی
1- عنوان نوشته
کلمه کلیدی مورد نظر خود را حداقل یک بار در عنوان صفحه ذکر کنید و تا حد امکان در ابتدای آن. عنوان صفحات هم برای موتورهای جستجو و هم برای کاربرانی که به دنبال موضوع خاصی هستند با اهمیت است. یکی از فاکتورهای گوگل برای رتبه بندی نتایج میزان علاقه کاربران به یک صفحه خاص است. استفاده صحیح از کلمات کلیدی در کنار انتخاب عنوان جذاب میتواند تعداد کلیک صفحه شما را در نتایج بالا برده و در مرور زمان موجب بهبود رتبه شما گردد.
2- تگ های HTML
عنوان بخش های مختلف یک نوشته یا همان تگ های HTML بر تصمیم گیری موتور جستجو برای انتخاب کلمات کلیدی یک صفحه بسیار موثر هستند. قرار دادن کلمه مورد نظر شما در تگ h1 و h2 صفحه میتواند نقشی کلیدی در سئو نوشته شما داشته باشد. لزومی ندارد که عنوان صفحه و تگ h1 یکسان باشد ولی تفاوت بسیار زیاد میان آنها میتواند موجب مشکوک شدن یا سردرگمی روبات های گوگل در انتخاب کلمات کلیدی نوشته شما شود.
3- کلمات کلیدی در محتوای نوشته
بطور حتم مهمترین مکان برای قرار دادن کلمات کلیدی محتوای نوشته خواهد بود. چگونه ممکن است شما در مورد موضوع خاصی بنویسید ولی در هیچ کجای نوشته آن کلمه را بکار نبرید؟
استفاده از کلمه کلیدی در متن به معنی بمباران نوشته نیست، لازم نیست که هر یک خط در میان عین عبارت را تکرار کنید، شما میتوانید با بکارگیری کلمات مرتبط و یا ترکیب های مختلف هم در نتایج گوگل رتبه مناسبی کسب کنید و هم به خوانندگان سایت خود احترام بگذارید. گوگل قادر به تشخیص کلمات هم معنی، مرتبط و همچنین ترجمه انگلیسی عبارت است. بعنوان مثال سه کلمه “ورزش”، “ورزشی” و “Sport” میتوانند تاثیر مشابهی در تعیین کلمه کلیدی صفحه شما توسط گوگل داشته باشند.
بکار بردن بیش از حد یک کلمه یا عبارت در متن موجب میشود گوگل آن را بعنوان یک عبارت عمومی یا حرف ربط مانند “از”، “در”، “است” و غیره بشناسد، در نتیجه کلمه کلیدی صفحه شما نخواهد بود.
4- آدرس صفحات
استفاده از کلمات کلیدی در آدرس صفحه تاثیر کمتری به نسبت سایر موارد خواهد داشت، ولی نکته قابل توجه آن است که همین آدرس در بسیاری از سایت ها و بخصوص زمانیکه کاربران آدرس شما را مستقیما کپی میکنند بعنوان انکر تکست لینک شما شناخته میشود و حضور کلمه کلیدی در آن میتواند بر پیشرفت صفحه در آینده بسیار تاثیرگذار باشد. البته به شرطی که صفحه شما آنقدر کارآمد و جذاب باشد که کاربران به دیگران پیشنهاد دهند.
5- نام تصویر و متن جایگزین
متن جایگزین یا همان Alt Tag مهمترین فاکتور برای سئو یک تصویر در موتور جستجوی گوگل است. همچنین بکارگیری کلمات کلیدی در این بخش میتواند بر سئو نوشته نیز تاثیرگذار باشد. اگر تصاویر شما به صفحه ای از سایت یا حتی یک سایت دیگر لینک شده باشند ارزش عنوان لینک یا alt attribute نیز بسیار بالا خواهد بود.
6- لینک های داخلی و خارجی
هر صفحه از سایت شما باید با کمتر از چهار کلیک از هرجای دیگر سایت قابل دسترسی بوده و بهتر است که دارای لینک های خروجی به صفحات مرتبط سایت خودتان یا سایت های دیگر باشد. استفاده از کلمه کلیدی در این لینک ها بر سئو صفحه تاثیرگذار است به شرطی که صفحه مقصد ارتباط مفهومی و معنایی با این کلمه داشته باشد. بطور مثال لینک دهی به سایت سورس باران با عبارت “خرید خودرو” کار درستی در سئو نوشته شما نیست.
بسیاری از کاربران اینترنتی مطالب را بدون ذکر منبع در سایت خود قرار داده و همواره سعی میکنند تا حد امکان لینک خروجی از سایت خود نداشته باشند. در حالیکه معرفی منابع کمکی، اشاره به مرجع یا صفحات مرتبط هم برای کاربران و هم موتورهای جستجو ارزشمند است.
7- کلمات کلیدی در توضیحات متا
مطابق اعلام گوگل و بینگ توضیحات متا تاثیری بر رتبه بندی نتایج جستجو نخواهند داشت. ولی همانطور که میدانیم این موتورها قادر به تشخیص کلمات کلیدی در توضیحات متا یا Meta Description هستند. همچنین جمله بندی مناسب و قرار دادن اطلاعات مرتبط با موضوع صفحه در آن میتواند مشوق کاربران برای کلیک روی لینک شما باشد.
امیدواریم که این مقاله مفید واقع شده باشد
موفق و پیروز باشید…
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سورس باران عضو شوید.
- منبع : سورس باران
- رمز فايل : www.sourcebaran.com
- انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۶
دسته بندی موضوعات
- آموزش ارز دیجیتال
- آموزش برنامه نویسی
- آموزش متنی برنامه نویسی
- اطلاعیه و سایر مطالب
- پروژه برنامه نویسی
- رپورتاژ
- فروشگاه
- فیلم های آموزشی
- ++C
- ADO.NET
- Adobe Flash
- Ajax
- AngularJS
- apache
- ARM
- Asp.Net
- ASP.NET MVC
- AVR
- Bootstrap
- CCNA
- CCNP
- CMD
- CSS
- Dreameaver
- EntityFramework
- Go
- HTML
- IOS
- jquery
- Linq
- Mysql
- Oracle
- PHP
- PHPMyAdmin
- Rational Rose
- silver light
- SQL Server
- Stimulsoft Reports
- Telerik
- UML
- VB.NET&VB6
- WPF
- Xml
- آموزش های پروژه محور
- اتوکد
- الگوریتم تقریبی
- امنیت
- اندروید
- اندروید استودیو
- بک ترک
- بیسیک فور اندروید
- پایتون
- جاوا
- جاوا اسکریپت
- جوملا
- دلفی
- دوره های رایگان پیشنهادی
- زامارین
- سئو
- ساخت CMS
- سی شارپ
- شبکه و مجازی سازی
- طراحی الگوریتم
- طراحی بازی
- طراحی وب
- فتوشاپ
- فریم ورک codeigniter
- فلاتر
- کانستراکت
- کریستال ریپورت
- لاراول
- معماری کامپیوتر
- مهندسی اینترنت
- هوش مصنوعی
- یونیتی
- کتاب های آموزشی
- Android
- ASP.NET
- AVR
- LINQ
- php
- Workflow
- اچ تی ام ال
- بانک اطلاعاتی
- برنامه نویسی سوکت
- برنامه نویسی موبایل
- پاسکال
- پایان نامه
- پایتون
- جاوا
- جاوا اسکریپت
- جی کوئری
- داده کاوی
- دلفی
- رباتیک
- سئو
- سایر کتاب ها
- سخت افزار
- سی اس اس
- سی پلاس پلاس
- سی شارپ
- طراحی الگوریتم
- فتوشاپ
- مقاله
- مهندسی نرم افزار
- هک و امنیت
- هوش مصنوعی
- ویژوال بیسیک
- نرم افزار و ابزار برنامه نویسی
- وردپرس