معمولا بارها پیش اومده تعدادی از کاربران تازه کار سوال پرسیدن که از چه راه هایی می توانند با برنامه نویسی اندروید درآمدزایی داشته باشند. لطفا در این مطلب با مقاله معرفی چند روش ساده جهت درآمدزایی از برنامه نویسی اندروید از وب سایت آموزش برنامه نویسی سورس باران با ما همراه باشید…
روشهای درآمدزایی از برنامه نویسی اندروید
همه دوستان با برنامه نویسی اندروید آشنایی کامل دارن، پس بدون مقدمه و بدون صرف وقت مستقیم بریم سراغ راه های پیشنهادی :
۱- فروش مستقیم اپلیکیشن
برنامه نویسان اندروید و iOS میتوانند به سادهترین شکل ممکن برنامههای خود را بفروشند. در واقع این روش، سادهترین نوع درآمدزایی از طریق اپلیکیشن است. به این صورت که برنامه نویس یا شرکت تولید کننده محتوا، اپلیکیشن خاصی را توسعه میدهد و در نهایت آن را در استورها و فروشگاههای مربوطه برای فروش قرار داده و مبلغی را هم برای آن تعیین میکند. کاربران هم در این فروشگاهها با بررسی اپلیکیشنهای مختلف میتوانند یکی را انتخاب کرده و خریداری کنند. مبلغ اپلیکیشن خریداری شده هم بعد از طی کردن مسیری مشخص، به حساب بانکی توسعه دهنده منتقل میشود. پس با این اوصاف هر چقدر که کاربران بیشتری برنامه را خریداری کنند، درآمد بیشتری کسب خواهد شد. حتما این هم اولین راهی است که در زمینه کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید به ذهن شما خطور کرده است!
2- تبلیغات در اپلیکیشن
یکی از روشهای متداول بین برنامه نویسان، درآمد زایی از طریق تبلیغات است. بدین صورت که اپلیکیشنی را به شکل رایگان در اختیار کاربران قرار میدهند و سپس تبلیغات مربوط به شرکت یا حتی برنامه دیگری را درون اپلیکیشن خود قرار میدهد. شیوه درآمد زایی از این تبلیغات هم اغلب بدین صورت است که به ازای هر کلیکی که کاربران روی تبلیغ انجام دهند، تبلیغ دهنده مبلغی را به توسعه دهنده میپردازد. چنین روشی تنها برای اپلیکیشنهایی میتواند موجب ایجاد درآمد مناسب شود که دارای کاربران زیادی باشند. زیرا تنها درصد بسیار اندکی از کاربران روی تبلیغات کلیک میکنند و هر چقدر کاربر کمتر باشد میزان کلیک هم کمتر خواهد بود و در نتیجه پول کمتری هم دست برنامه نویس را میگیرد.
البته باید توجه داشت که این روش اصلا برای کاربران خوش آیند نیست. زیرا بنرهای تبلیغاتی موجود در برنامهها اغلب به دلیل کوچک بودن نمایشگر گوشی، در موقعیت نامناسبی قرار میگیرند و بخشی از صفحه را میپوشانند. گاهی هم به دلیل توقفهایی که در استفاده از برنامه برای نمایش تبلیغات صورت میگیرد کاربران باید مدتی را منتظر نمایش تبلیغ باشند و این اصلا برای آنها خوش آیند نیست. اما باید به سمت دیگر ماجرا هم توجه کرد. همان بخشی که برنامه نویس یا یک شرکت تولید کننده محتوا مدت زمان زیادی برای توسعه برنامه وقت گذاشته و هدفش کسب درآمد از آن بوده و مجبور است به سراغ تبلیغات برود. اما اغلب برنامه نویسها، راهکاری را هم برای این مشکل کاربران ارائه میکنند که از طریق پرداخت درون برنامهای انجام میشود. بدین صورت که کاربران با پرداخت مبلغی مشخص، میتوانند سطح کاربریشان را ارتقا داده و دیگر تبلیغی را در برنامه مشاهده نکنید.
به این صورت هم توسعه دهنده به درآمد میرسد و هم کاربر از شر تبلیغات خلاص میشود. یکی دیگر از راههای تبلیغات در اپلیکیشنها هم پوش نوتیفیکیشن یا ارسال پیام است. حتما با اپلیکیشنهایی مواجه شدهاید که بعد از نصبشان، هر از چند گاهی نوتیفیکیشن برای شما میفرستند و در واقع تبلیغ اپلیکیشن یا سرویس خاصی را میکنند. این شیوه هم یکی از روشهای درآمد زایی برای اپلیکیشنها به حساب میآید، اما باید اشاره کنیم که اصلا در بین کاربران خوش آیند نیست و اغلب افراد دسترسی نوتیفیکیشن این نوع برنامهها را غیرفعال میکنند و حتی گاهی برنامه مورد نظر را هم حذف میکنند. دلیل این موضوع هم ارسال نوتیفیکیشنها در زمان و شرایط نامناسب است و همین باعث میشود که کاربران آزرده خاطر شوند.
3- پرداخت درون برنامهای
اگر از کاربران اندروید و iOS باشد حتما با واژه پرداخت درون برنامهای یا همان In-app purchases آشنا هستید. این قابلیت هم یکی از روشهای درآمد زایی از طریق برنامههای مربوط به تلفنها و دستگاههای هوشمند است. در زمانی که اپلیکیشن به صورت مستقیم برای فروش گذاشته شده است، امکان دانلود و نصب برنامه تا زمانی که کاربر مبلغ تعیین شده را واریز نکند، وجود ندارد؛ اما در حالت پرداخت درون برنامهای، کاربر میتواند اپلیکیشن را بدون پرداخت هیچ هزینهای دانلود و نصب کند. حتی در بسیاری از مواقع امکان استفاده از بخشهای مختلف اپلیکیشن هم وجود دارد و چون بخشهایی از برنامه به صورت رایگان عرضه شدهاند، کاربران گاهی میتوانند بدون پرداخت هیچ هزینهای از بخشهای رایگان استفاده کرده و سپس حتی اپلیکیشن را از روی دستگاهشان پاک کنند. اما در این نوع از برنامهها، بخشهایی وجود دارد که تنها در ازای پرداخت مبلغی مشخص امکان دسترسی به آنها وجود دارد. اگر به خاطر داشته باشید، در قسمت قبلی ذکر کردیم که فروشگاههای اپلیکیشن سیاستهای خاص خود را دارند. یکی از این سیاستها که در برخی استورها دیده میشود مربوط به موضوع پرداخت درون برنامهای است. سیاست این استورها ایجاب میکند که برنامه نویسان از درگاه پرداخت استور مذکور برای انجام پرداختهای درون برنامهای استفاده کنند. ناگفته نماند که این استورها در اینگونه پرداختها هم سهمی برای خود دارند.
حتما بخوانید : بهترین وب سایت ها جهت آموزش برنامه نویسی اندروید بدون کدنویسی
اگرچه در بخش برنامههای کاربردی هم پرداخت درون برنامهای دیده میشود، اما این قابلیت اغلب توسط بازیها مورد استفاده قرار میگیرد. اصولا برنامه نویسان هم برای اینکه تجربه کاربری افراد را بهتر کنند، لزومی برای پرداخت در نظر نمیگیرند و کاربران میتوانند بدون هیچ پرداختی، بازی را به شکل عادی انجام دهند. اما در مقابل، اگر کاربر نیاز به قدرت، وسیله خاص در بازی یا هر امتیاز خاص دیگری داشته باشد، میتواند از طریق پرداخت درون برنامهای، مبلغ مشخصی را پرداخت کرده و آن قابلیت را به دست آورد.
4- فروش اشتراک
سرویسهای مختلفی در سرتاسر جهان وجود دارند که خدمت خاصی را در اختیار کاربران قرار میدهند. کاربران هم برای استفاده از این خدمات باید مبلغی را به صورت اشتراک پرداخت کنند و بعد از دریافت حق عضویت، میتوانند تا زمان مشخصی از سرویس مذکور و خدمات آن استفاده کنند. یکی از مثالهای ایرانی این نوع شیوه درآمدی، سرویس فیلیمو است. این سرویس به صورت آنلاین فیلمهای مختلف را در اختیار کاربران قرار میدهد، اما کاربران تنها زمانی میتوانند این فیلمها را مشاهده کنند که حق اشتراک (روزانه – ماهانه – سالانه) پرداخت کرده باشند.
5- خدمات
برخی شرکتها از طریق اپلیکیشن اقدام به ارایه خدمات خاصی به کاربرانشان میکنند. شاید بتوان سرویسهای اسنپ و دیجی کالا را مثالی مناسب برای این موضوع دانست. ابتدا از اسنپ شروع میکنیم. اسنپ یک سرویس آنلاین تاکسی است که کاربران بدون پرداخت هیچ هزینهای میتوانند اپلیکیشن آن را دریافت کنند. هیچ تبلیغی هم در این برنامه وجود ندارد. پس تا اینجای کار درآمدی دست آن شرکت را نمیگیرد. اما خدمتی در این سرویس ارایه میشود که کاربران برای استفاده از آن باید مبلغی را پرداخت کنند. در اسنپ کاربران با انتخاب مبدا و مقصد میتوانند درخواست تاکسی دهند. مبلغ سفر از طریق برنامه محاسبه میشود و کاربر میتواند این مبلغ را به صورت اینترنتی یا نقدا به راننده تاکسی پرداخت کند. پس در این نوع برنامهها هم پولی رد و بدل میشود و شرکت ارایه دهنده خدمت میتواند به درآمد مورد نظر دست یابد.
اما حال بهتر است که به سراغ دیجی کالا برویم. چندین سال است که دیجی کالا در فضای اینترنت مشغول فعالیت است و زمانی بود که بدون داشتن اپلیکیشن برای تلفنهای هوشمند اقدام به فروش محصولات خود از طریق وب سایت خود میکرد. اما اکنون این شرکت برای توسعه بازار و نزدیک کردن کاربران بیشتر به خود، اقدام به انتشار اپلیکیشن اختصاصی کرده و کاربران از طریق آن میتوانند محصولات مختلف دیجی کالا را خریداری کنند.
چند اصل مهم و تاثیرگذاری برای یادگیری برنامه نویسی اندروید
- مدرس دوره
- سرفصل های استاندارد دوره برنامه نویسی
- نحوه تدرس و قدرت بیان مدرس
- سیستم رفع اشکال کارآموز
- اعتبار برگزار کننده دوره
- انعطاف سیستم آموزشی
- پروژه محور بودن دوره
- پشتیبانی
با ظهور گوشی های هوشمند به ویژه گوشی های اندرویدی در ایران بازار جدیدی برنامه نویسان و توسعه دهندگان شکل گرفته است. آمارهای کافه بازار نشان می دهد که نزدیک به ۳۹ میلیون دستگاه اندرویدی در ایران وجود دارد که هریک از آنها می توانند به عنوان یک مشتری بالقوه برای برنامه نویسان اندرویدی محسوب شوند. خیلی از برنامه نویسان که به خودشان آمدند، این بازار را شناختند و توانسته اند درآمد خوبی را از راه برنامه نویسی به دست آوردند. برای وارد شدن به این شغل دو راه پیش روی شماست. اول اینکه به صورت مستقل نرم افرازساخته و با استفاده از طرح های خاص مثل فروش و یا پرداخت درون برنامه ای کسب درآمد کنید و یا برای یک استارتاپ یا شرکت کار کرده و ماهانه درآمد کسب کنید. برای شغل برنامه نویسی اندروید به مدرک دانشگاهی نداشته و بیشتر مهارت شما مهم است. ولی مهارت برای دیجیتال برنامه نویسانی اندروید آسان تر از برنامه نویسی وب است و نیاز به یادگیری انواع زبان های برنامه نویسی ندارید. در اصل بیشتر برنامه نویسان اندروید فقط به زبان جاوا مسلط هستند. کل علم برنامه نویسی اندروید نیز در اینترنت پیدا شده و اصولا نیازی به دوره و کلاس ندارد. میزان درآمد این کار با توجه به سابقه و مهارت شما بسیار متغیر است پس در ابتدا خیلی روی حقوق های بالا حساب نکنید. میزان حقوق ابتدای کار حداقل ۱٫۵ میلیون تا ۴٫۵ میلیون تومان می باشد.
امیدواریم که این مطلب مورد توجه دوستان قرار گرفته باشد…
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سورس باران عضو شوید.
- منبع : سورس باران
- رمز فايل : www.sourcebaran.com
- انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۷
دسته بندی موضوعات
- آموزش ارز دیجیتال
- آموزش برنامه نویسی
- آموزش متنی برنامه نویسی
- اطلاعیه و سایر مطالب
- پروژه برنامه نویسی
- رپورتاژ
- فروشگاه
- فیلم های آموزشی
- ++C
- ADO.NET
- Adobe Flash
- Ajax
- AngularJS
- apache
- ARM
- Asp.Net
- ASP.NET MVC
- AVR
- Bootstrap
- CCNA
- CCNP
- CMD
- CSS
- Dreameaver
- EntityFramework
- Go
- HTML
- IOS
- jquery
- Linq
- Mysql
- Oracle
- PHP
- PHPMyAdmin
- Rational Rose
- silver light
- SQL Server
- Stimulsoft Reports
- Telerik
- UML
- VB.NET&VB6
- WPF
- Xml
- آموزش های پروژه محور
- اتوکد
- الگوریتم تقریبی
- امنیت
- اندروید
- اندروید استودیو
- بک ترک
- بیسیک فور اندروید
- پایتون
- جاوا
- جاوا اسکریپت
- جوملا
- دلفی
- دوره های رایگان پیشنهادی
- زامارین
- سئو
- ساخت CMS
- سی شارپ
- شبکه و مجازی سازی
- طراحی الگوریتم
- طراحی بازی
- طراحی وب
- فتوشاپ
- فریم ورک codeigniter
- فلاتر
- کانستراکت
- کریستال ریپورت
- لاراول
- معماری کامپیوتر
- مهندسی اینترنت
- هوش مصنوعی
- یونیتی
- کتاب های آموزشی
- Android
- ASP.NET
- AVR
- LINQ
- php
- Workflow
- اچ تی ام ال
- بانک اطلاعاتی
- برنامه نویسی سوکت
- برنامه نویسی موبایل
- پاسکال
- پایان نامه
- پایتون
- جاوا
- جاوا اسکریپت
- جی کوئری
- داده کاوی
- دلفی
- رباتیک
- سئو
- سایر کتاب ها
- سخت افزار
- سی اس اس
- سی پلاس پلاس
- سی شارپ
- طراحی الگوریتم
- فتوشاپ
- مقاله
- مهندسی نرم افزار
- هک و امنیت
- هوش مصنوعی
- ویژوال بیسیک
- نرم افزار و ابزار برنامه نویسی
- وردپرس