آموزش کار با رشته ها در بیسیک فور اندروید

آموزش کار با رشته ها در بیسیک فور اندروید

رشته ها یکی از مهمترین متغیرها در زبان های مختلف برنامه نویسی هستند. در خدمت شما هستیم با آموزش کار با رشته ها در بیسیک فور اندروید از وب سایت آموزش برنامه نویسی سورس باران.

آموزش کار با رشته ها در بیسیک فور اندروید

برای تعریف رشته ها در بیسیک فور اندروید از متغیر نوع رشته یا همون string استفاده می شود.در زیر به نکاتی در مورد استفاده از رشته ها در بیسیک فور اندروید می پردازیم.

1- هر جا که نیاز بود ، مقداری به صورت استرینگ وارد شود ، باید داخل دابل کوتیشن(“”)قرار گیرد. ولی اگر متغیر خود از نوع استرینگ بود نیازی به استفاده از دابل کوتیشن نیست.

همان طور که می بینید در خط دوم که می خواهیم متغیر a1 را با دستور log چاپ کنیم، دیگر دابل کوتیشتن استفاده نمی کنیم. دستور log دستوری است که متغیر یا هر پیغامی دیگری را در پنجره logs که در سمت راست محیط کدنویسی قرار دارد نمایش داده و بسیار در خطایابی برنامه می تواند کمک کند.

 

2- برای الحاق یا به هم پیوستن رشته ها از علامت ((&)) استفاده می شود. به مثال زیر توجه کنید:

اگر a1=”rasool” و a2=”13″ باشد، خروجی عبارت بالا می شود:نام شما برابر است با rasool و سن شما برابر است با ۱۳

 

3- برای رفتن به خط بعد از کد crlf استفاده می شود. بعنوان مثال :

خروجی به صورت: نام شما برابر است با rasool و سن شما برابر است با ۱۳

 

4- اگر عددی به صورت رشته یا String ذخیره شده باشد و شما قصد استفاده از آن به صورت int یا float را داشته باشید، عملیات تغییر نوع متغیر را خود کامپایلر بیسیک فور اندروید انجام می دهد و نیازی به تغییر متغیر توسط شما نیست.

 

5- کتابخانه string functions کتابخانه نسبتا خوبی برای کار کردن با رشته هاست .لینک دانلود کتابخانه در پایین پست قرار داده شده است.برای استفاده از این کتابخانه کافی است متغیری به همین نام ایجاد و آن را initialize کنید. در ادامه به برخی توابع و کاربردهای این کتابخانه می پردازیم:

 

6- فرض کنید یک متغیر sf به صورت زیر داریم:

sf.trim موجب حذف فواصل اضافه در پسوند و پیشوند یک رشته می شود. استفاده از این متد خصوصا در مواقعی که رشته مورد نظر خورجی ای است که از یک جای دیگر مثلا یک صفحه وب و یا یک برنامه php و… می آید توصیه می شود. زیرا ممکن است این برنامه ها کاراکترهایی به پسوند و پیشوند رشته شما اضافه کرده باشند.

 

7- شما به کمک sf.at می توانید به دنبال یک علامت یا حرف خاص ( در اینجا علامت%) در رشته مدنظرتان بگردید. این تابع محل کاراکتر مورد نظر را بر می گرداند.

 

8- به کمک sf.split می توانید اجزای مختلف یک رشته را بر حسب یک جداکننده ای که مشخص کرده اید، تجزیه کنید. خروجی این تابع یک متغیر لیست است. مثلا در بالا گفته ایم که عبارت this is a good class را بر اساس کاراکتر فاصله (space) جدا کن. به عبارت دیگر همان کلمات جمله را جداگانه بر می گرداند. استفاده از این تابع ، می تواند بسیار کمک کننده باشد، به خصوص در زمانی که رشته شما بر اساس یک فرمت مشخص ، ترکیب بندی شده است.

 

9- sf.len طول یک رشته را بر می گرداند. sf.right و sf.left تعداد کاراکتری را که ما در پارامتر دوم این متدها مشخص می کنیم، از چپ یا راست برمی گردانند. مثلا در بالا گفته ایم که از طول رشته s یکی از راست ( و در خط بعد از چپ) یکی کم کن و بقیه رشته را برگردان. این کار خیلی شبیه کاری است که دکمه backspace کی برد رایانه یا دکمه پاک کردن یک ماشین حساب انجام می دهد، یعنی آخرین کاراکتر واردشده را حذف می نماید.

 

10- sf.isempty یک خروجی بولین به ما می دهد که آیا رشته مورد نظر خالی است یا خیر؟ استفاده از این متد خصوصا هنگامی که می خواهید یک ورودی را به وسیله ادیت تکست از کاربر بگیرید، توصیه می شود. چرا که اگر قصد انجام عملیاتی بر روی ورودی کاربر داشته باشید، اگر متن ادیت تکست خالی باشد، برنامه خطا داده و متوقف می شود.

البته کار با رشته ها شامل موارد بسیار بیشتر و پیچیده تری می باشد که ما سعی کردیم چند مورد ساده اولیه کار با رشته ها را توضیح دهیم.کتابخانه string functions را می توانید از پایین دانلود و موارد بیشتر را با مطالعه مثال ها و توضیحات خود کتابخانه بررسی نمایید.

 

مشاهده لیست جلسات قبل آموزش بیسیک فور اندروید

  1. آموزش بیسیک فور اندروید – دانلود تمامی ابزارهای مورد نیاز برنامه نویسی B4A
  2. آموزش بیسیک فور اندروید – آموزش گام به گام نصب و راه اندازی JDK
  3. آموزش کامل نصب Android SDK
  4. آموزش کامل نصب بیسیک فور اندروید+دانلود نرم افزار Basic4Android
  5. آموزش نصب و کار با شبیه ساز اندروید NOX
  6. آموزش کامل اجرا مستقیم برنامه روی گوشی با B4A Bridge
  7. آموزش بیسیک فور اندروید – معرفی Activity و Layout + تغییر تم محیط بیسیک فور اندروید
  8. آموزش و کاربرد دستور Try و Catch در بیسیک فور اندروید
  9. آموزش حذف انیمیشن پیشفرض لایوت ها در بیسیک فور اندروید
  10. آموزش استفاده از اینتنت های کافه بازار در بیسیک فور اندروید
  11. آموزش کار با فونت ها در بیسیک فور اندروید
  12. آموزش کار با پروگرس بار و سفارشی سازی آن در بیسیک فور اندروید
  13. آموزش ساخت آرایه ای از ویوها در بیسیک فور اندروید
  14. آموزش ساخت برنامه روزهای هفته در بیسیک فور اندروید
  15. آموزش کار با تایمر در بیسیک فور اندروید
  16. آموزش ساخت منو اسلایدی در بیسیک فور اندروید
  17. آموزش نمایش فایل پی دی اف در بیسیک فور اندروید
  18. آموزش کار با چهار متغیر اعمال پس زمینه به ویوها در بیسیک فور اندروید
  19. ذخیره و خواندن اطلاعات در بیسیک فور اندروید
به این مطلب امتیاز دهید

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سورس باران عضو شوید.

صابر بوستانی

داستان من با دنیای برنامه‌ نویسی آغاز شد، و در ادامه به عنوان یک توسعه‌ دهنده نرم‌ افزار، طراح وب سایت و متخصص سئو، مهارت ‌های تکنیکی و تحلیلی خودم رو پرورش دادم. علاقه م به دنیای مالی منو به سمت یادگیری ترید و معامله‌گری سوق داد. و در حال حاضر در برنامه نویسی و معامله گری ارز دیجیتال انجام میدم. از سال 96 سعی کردم معامله گری در کریپتو رو یاد بگیرم. ترید و معامله گری برام پر از چالش و شکست‌ های متعدد بود. اما هر شکست، درسی ارزشمند برام داشت و من رو به یک تریدر و معامله گر قوی‌ تر و هوشمندتر تبدیل کرد. با پشتکار و یادگیری مداوم، تونستم به موفقیت‌های قابل توجهی دست یابم و به معامله گری موفق تبدیل بشم. در اینجا بزرگترین تجربیات و مهمترین دانش خودم رو در اختیار شما قرار میدم تا در مدت زمان کوتاه تر و شکست های کمتر در این مسیر به موفقیت برسید.

آموزش پروژه محور طراحی سایت با پایتون و جنگو مختص بازار کار
  • انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۸

دسته بندی موضوعات

آخرین محصولات فروشگاه

مشاهده همه

نظرات

بازخوردهای خود را برای ما ارسال کنید