بکارگیری ایمیل مارکتینگ در فروشگاه ووکامرس

بکارگیری ایمیل مارکتینگ در فروشگاه ووکامرس

در ادامه آموزش هایی ووکامرس توی این مطلب آموزش بکارگیری ایمیل مارکتینگ در فروشگاه ووکامرس رو براتون قرار دادیم. حتما در مورد ایمیل مارکتینگ و تکنیک های ارسال آن شنیده اید و شاید هم از آن استفاده می کنید. برخی از این ایمیل هایی که ارسال می شوند و معمولا در اسپم جای می گیرند به روش های غلطی ایمیل مارکتینگ انجام می دهند که باعث آزار و عدم رضایت افراد می شوند که معمولا هم توجهی به آن ها نمی شود و بدون حتی خوانده شدن به سمت زباله دان سوق داده می شوند. اما این بدان معنی نیست که استفاده از این روش کار ناپسند و نادرستی است! خیر. اتفاقا باید به شما بگویم یکی از راه های استاندارد و درستی که در امر بازاریابی و تبلیغ محصولات از هر نوعی، از آن نام برده می شود و بدان تاکید می شود همین ایمیل مارکتینگ اما از روش درست آن است.

بکارگیری ایمیل مارکتینگ در فروشگاه ووکامرس

ما این روش را با کمک افزونه های ارسال خبرنامه در وردپرس بسیار توضیح دادیم و افزونه های متعددی که هر کدام کارایی های بسیاری نیز داشتند که از معروف ترین آن ها می توان به افزونه ی Mailchimp اشاره کرد، معرفی کردیم. اما امروز می خواهیم ایمیل مارکتینگ را برای فروشگاه اینترنتی ووکامرس یاد بگیریم و اینکار را انجام دهیم. وقتی ما یک فروشگاه اینترنتی ایجاد می کنیم و محصولات خود را در آن عرضه می کنیم، مسلما باید راه هایی برای ورود مشتری به سایت خود فراهم کنید و مشتریان زیادی را جذب کنید در غیر اینصورت چه کسی قرار است به سایت ما مراجعه کند؟ در جلسه ی امروز از سری آموزش ووکامرس، افزونه ای را خدمت شما معرفی می کنیم که مختص ارسال ایمیل مارکتینگ در ووکامرس است. پس با ما همراه باشید…

افزونه ی WooCommerce Export Customer Email

این افزونه بسیار ساده و کم حجم می باشد که می تواند از تمامی کاربرانی که در سایت ما ایمیل خود را وارد کرده اند پشتیبان تهیه کند و در واقع نسخه ای ذخیره کند.
افزونه را در مسیر افزونه ها نصب و سپس فعال می کنیم. حال به قسمت ووکامرس مراجعه کرده و از آنجا به قسمت گزارشات می رویم.

1

حال بر روی گزینه ی گزارشات کلیک می کنیم تا وارد این بخش شویم. و از تبی به نام “مشتریان” بر روی گزینه ی Export customer email کلیک می کنیم. در اینجا با دو گزینه رو به رو می شویم:

2

Export customer name: در این گزینه از شما می خواهد که تعیین کنید آیا تمایل دارید که نام مشتریان را برای شما خروجی بگیرد؟
Remove duplicate emails: در این گزینه می توانید تعیین کنید که ایمیل های تکراری را به عنوان خروجی به ما تحویل ندهد و از هر ایمیل فقط یک بار در لیست آورده شود.

حال بر روی گزینه ی Export CSV کلیک می کنیم تا ایمیل مشتریان را به صورت یک فایل اکسل در اختیار ما قرار دهد. این فایل در کامپیوتر شما ذخیره خواهد شد.

کار افزونه همین جا به پایان رسید. یعنی فعالیت آن فقط خروجی دادن از ایمیل ها به ما بود.

حال شما از هر سرویسی برای ارسال خبرنامه یا ایمیل مارکتینگ خود استفاده می کنید، می توانید این فایل اکسل را ایمپورت کنید و یک لیست بسازید و به آن ها ایمیل خود را ارسال کنید. ما در اینجا سیستم ارسال خبرنامه ی “Mailchimp” را انتخاب کردیم که قبلا در مورد عملکرد آن مفصل توضیح داده بودیم.

ارسال خبرنامه با Mailchimp

پس از ورود به سیستم mailchimp بر روی گزینه ی Create list کلیک کنید و یک لیست بسازید:

3

تمامی قسمت های مورد نظر را پر کنید تا لیست شما ساخته شود.

نکته!!! در این سیستم شما قادر به استفاده از ایمیل Yahoo نیستید و می توانید از جیمیل استفاده نمایید.

پس از ساخته شدن لیست، از گزینه ی Stats بر روی گزینه ی Import کلیک می کنیم:

4

حال در مرحله ی بعدی گزینه ی “CSV” را علامت می زنیم زیرا فایل ما به این فرمت است.

5

سپس به مرحله ی بعدی می رویم و فایل اکسل مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس آپلود می کنیم:

6بکارگیری ایمیل مارکتینگ در فروشگاه ووکامرس

به این ترتیب شما ایمیل های خود را در یک سیستم ارسال مارکتینگ وارد کرده اید و می توانید در هر زمانی که می خواهید ایمیل های خود را ارسال کنید.
اما اگر دوست دارید بدانید که در چه زمان هایی قادر به ارسال ایمیل مارکتینگ هستید به موارد زیر توجه نمایید:

  • تخفیف های فصل،فروش فوق العاده و …
  • یک کوپن تخفیف مخصوص کاربرانی که قبلا از فروشگاه شما خرید کرده اند(این بسیار تاثیرگذار است)
  • یک سری مطلب جدید درباره محصولات شما (محصولات جدید)
  • مطالبی راجع به محصولاتی که به این کاربران فروخته اید.(این باعث میشود همیشه به خواندن مطالب و دیدن سایت شما ترغیب شوند)
  • و…

دوستان عزیزی که با سیستم ارسال خبرنامه و ایمیل مارکتینگ mailchimp آشنایی کمی دارند می توانند با مراجعه به آموزش ارسال خبرنامه با mailchimp کاملا روش کار با آن را یاد بگیرند.

 

به این مطلب امتیاز دهید

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام سورس باران عضو شوید.

صابر بوستانی

داستان من با دنیای برنامه‌ نویسی آغاز شد، و در ادامه به عنوان یک توسعه‌ دهنده نرم‌ افزار، طراح وب سایت و متخصص سئو، مهارت ‌های تکنیکی و تحلیلی خودم رو پرورش دادم. علاقه م به دنیای مالی منو به سمت یادگیری ترید و معامله‌گری سوق داد. و در حال حاضر در برنامه نویسی و معامله گری ارز دیجیتال انجام میدم. از سال 96 سعی کردم معامله گری در کریپتو رو یاد بگیرم. ترید و معامله گری برام پر از چالش و شکست‌ های متعدد بود. اما هر شکست، درسی ارزشمند برام داشت و من رو به یک تریدر و معامله گر قوی‌ تر و هوشمندتر تبدیل کرد. با پشتکار و یادگیری مداوم، تونستم به موفقیت‌های قابل توجهی دست یابم و به معامله گری موفق تبدیل بشم. در اینجا بزرگترین تجربیات و مهمترین دانش خودم رو در اختیار شما قرار میدم تا در مدت زمان کوتاه تر و شکست های کمتر در این مسیر به موفقیت برسید.

دوره آموزش طراحی فروشگاه اینترنتی بدون کد نویسی در 8 ساعت

دسته بندی موضوعات

آخرین محصولات فروشگاه

مشاهده همه

نظرات

بازخوردهای خود را برای ما ارسال کنید